Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Πάτρα: Παραιτείται του αιτήματος αποφυλάκισής της η Ρούλα Πισπιρίγκου - Όλα τα νέα στοιχεία (βίντεο)

Η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται πως έχει δεύτερες σκέψεις για την υποβολή του αιτήματος αποφυλάκισης. Σύμφωνα με τη δικαστική συντάκτη του MEGA, Άννα Κανδύλη, η μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα δεν επιμένει στο αίτημα αποφυλάκισης, και μάλλον δεν μπορεί να το κάνει. Όπως φαίνεται υπάρχει δυσκολία στον να βρεθεί ειδικός πραγματογνώμονας που να αναλάβει να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς της.

Εξάλλου, φαίνεται πως οι ισχυρισμοί της έχουν καταπέσει καθώς οι ισχυρισμοί της δεν επιβεβαιώνονται από την πρώτη στιγμή της σύλληψής της.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα νέα στοιχεία που «γκρεμίζουν» τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας, καθώς καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας στοιχεία που δυσχεραίνουν τη θέση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Αρχικά ο δικηγόρος της είχε δηλώσει πως σκοπεύει να ζητήσει να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση με περιοριστικούς όρους.

Πλέον φαντάζει δύσκολο να επιμείνει η 33χρονη στο αίτημα αποφυλάκισης καθώς όλοι της οι ισχυρισμοί καταρρέρουν.

Αν και αρχικά δήλωνε πως δεν ευθυνόταν για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αποκαλύφθηκε ότι στον οργανισμό του κοριτσιού βρέθηκε η ουσία κεταμίνη. Στη συνέχεια ισχυριζόταν πως το λάθος ήταν των γιατρών, ωστόσο πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι η κεταμίνη είχε χορηγηθεί στην Τζωρτζίνα ώρες πριν καταλήξει και βρέθηκε στα ούρα της 9χρονης, καθώς είχε προλάβει μεταβολιστεί.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Μάνος Δασκαλάκης «σπάει» τη σιωπή του αποκλειστικά στην Αγγελική Νικολούλη

Καταιγιστικές ήταν οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας το βράδυ της Παρασκευής στο «Φως στο Τούνελ». Τα όσα έγιναν γνωστά για το τάμπλετ της Τζωρτζίνας λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής, επιβεβαίωσαν την πληροφορία που είχε φτάσει στην Αγγελική Νικολούλη δύο εβδομάδες νωρίτερα.

Μετά την αποκάλυψη της εκπομπής, η ανακρίτρια που ερευνά τη δολοφονία του παιδιού, έδωσε εντολή για την ανάσυρση της ηλεκτρονικής συσκευής από τον τάφο. Τα πρώτα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια δείχνουν αναζητήσεις της μητέρας για επικίνδυνες φαρμακευτικές ουσίες, λίγες ημέρες πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας.

Στην εκπομπή προβλήθηκε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Μάνου Δασκαλάκη, πατέρα των παιδιών, που μιλά για όλα. Για την Τζωρτζίνα μεταφέρει το δέσιμο που είχαν σαν πατέρας με κόρη που ήταν μοναδικό και αυτό η Ρούλα Πισπιρίγκου το γνώριζε πολύ καλά.

Ο πατέρας των παιδιών απάντησε στην Αγγελική Νικολούλη σε σχετική της ερώτηση πότε η πρωτότοκη κόρη τους αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί με την Ίριδα και αν είχε δει κάτι που δεν έπρεπε και θα μπορούσε να την θέσει σε κίνδυνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Μάνος Δασκαλάκης μετέφερε και την επιμονή της γυναίκας του να μην μείνει εκείνος με το παιδί στο νοσοκομείο αλλά και τις σκέψεις του για τον πως μπορεί να έχασε την ζωή της η κόρη του.

Στο «Τούνελ» μίλησε όμως και το «τρίτο πρόσωπο», στο οποίο ο ίδιος αναφέρθηκε στην ανακρίτρια ως αιτία του χωρισμού του από τη γυναίκα του.

Το «Τούνελ» θα επανέλθει μετά το Πάσχα, με νεότερα για τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας αλλά και με νέες έρευνες και υποθέσεις.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ