Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Πάτρα: Αποκάλυψη - Όσα είδε η Τζωρτζίνα την ημέρα που πέθανε η Ίριδα - Τοξικές ουσίες και στην Μαλένα;

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξε πως όταν πήγε στο σπίτι την ημέρα που πέθανε η Ίριδα, στις 21 Απριλίου 2021, πήρε σε άλλο μέρος του σπιτιού την Τζωρτζίνα για να της μιλήσει και να τη ρωτήσει τι είχε δει.

Η Τζωρτζίνα περιέγραψε στον πατέρα της πως όταν ξύπνησε πήγε στην κουζίνα και είδε τη μητέρα και τη θεία της να κουνούν το έξι μηνών βρέφος, να προσπαθούν δηλαδή να κάνουν ΚΑΡΠΑ στην Ίριδα σύμφωνα με όσα έχουν καταθέσει.

Ένα άλλο περιστατικό που ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης αφορά τις πρώτες ημέρες εισαγωγής της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο.

Εκείνο που του έκανε εντύπωση ήταν ότι ενώ είχε άριστες σχέσεις με την κόρη του, εκείνη την ημέρα που πήγε να την δει στο νοσοκομείο η Τζωρτζίνα γύρισε επιδεικτικά το κεφάλι και απέστρεφε το βλέμμα της, σαν να μην ήθελε να τον κοιτάξει.

Το περιστατικό αυτό τον έβαλε σε υποψίες, με τον ίδιο να υποθέτει πως ίσως κάποιος άλλος είχε δασκαλέψει την 9χρονη να συμπεριφερθεί έτσι…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η έρευνα της Αστυνομίας για το τάμπλετ της Τζωρτζίνας

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια βρίσκεται η ηλεκτρονική συσκευή που θάφτηκε με το 9χρονο παιδί.

Μία μεγάλη επιχείρηση στήθηκε για την ανάσυρση του τάμπλετ που είχε θαφτεί με την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος, Ελένη Ασημακοπούλου από την Πάτρα, η ηλεκτρονική συσκευή βρισκόταν κάτω από το μαξιλάρι του παιδιού. Την ίδια ώρα, όλοι αναρωτιούνται για ποιο λόγο

Ήταν το αγαπημένο παιχνίδι της Τζωρτζίνας από τη στιγμή που το παιδί για 9 μήνες λόγω της εγκεφαλοπάθειας, ήταν σε μία σοβαρή κατάσταση και προφανώς δεν μπορούσε να αντιληφθεί κάτι.

Ωστόσο, οι Αρχές είναι πεπεισμένες πως η εν λόγω συσκευή θα δώσει νέα στοιχεία. Βρίσκεται ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια και ενδεχομένως να δοθούν στοιχεία αναφορικά με την κεταμίνη ή ο,τιδήποτε άλλο αναφορικά με την υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας.

Σημειώνεται πως το τάμπλετ είναι σε κατάσταση όπου μπορούν να ανακτηθούν δεδομένα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απάντηση του κουμπάρου της Πισπιρίγκου στις φήμες για εξωσυζυγική σχέση

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα περάσει στην αντεπίθεση και στον Μάνο Δασκαλάκη.

«Εάν ο Μάνος έχει πρόβλημα μαζί μου, να έρθει όποτε θέλει στις φυλακές και να με ρωτήσει ευθέως αν σκότωσα τα παιδιά μας. Εγώ από την πλευρά μου δεν έχω αφήσει το παραμικρό υπονοούμενο ότι ο Μάνος ή οποιοσδήποτε άλλος έχει εμπλοκή με το θάνατο των παιδιών» δήλωσε η 33χρονη μέσα από τη φυλακή.

Καθώς οι φήμες για εξωσυζυγική σχέση της Πισπιρίγκου φουντώνουν, ο Κώστας Κρεμμύδας εκπροσωπόντας τον κουμπάρο της Ρούλας θα αποκαλύψει πως ο πελάτης του δεν είχε καμία σχέση και για αυτό σε όσους τον «φωτογραφίζουν» ως σχέση θα κάνει μήνυση.

Την ίδια στιγμή η ώρα των απαντήσεων και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας φαίνεται πως φθάνει, με το αίτιο θανάτου να φαίνεται πως προήλθε από ασφυξία.

Παράλληλα, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα αρνηθεί πως έχει κακοποιηθεί από τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Ήταν ένας τσακωμός με τον σύζυγό μου, μπροστά στην Τζωρτζίνα. Δεν υπήρξε περιστατικό κακοποίησης από τον Μάνο» είπε η κατηγορούμενη.

Την ίδια ώρα μέσα στην εβδομάδα η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης.
Για μια χειριστική γυναίκα θα μιλήσει στην Σίσσυ Χρηστίδου πρώην σχέση της Πισπιρίγκου που αποκάλυψε σκοτεινά σημεία.

Πρώην σύντροφος: Η Ρούλα είναι πολύ πονηρή.

Δημοσιογράφος: Πιστεύετε ότι η Ρούλα θα ομολογήσει;

Πρώην σύντροφος:  Όχι, δεν θα ομολογήσει ποτέ η Ρούλα.

Δημοσιογράφος :Είναι τόσο σκληρός άνθρωπος;

Πρωήν σύντροφος: Πάρα πολύ σκληρός άνθρωπος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα για τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και το υπέρογκο χρέος στο σπίτι της Ευγενίας Κούτρα

Στο θρίλερ της σπιτονοικοκυράς ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί και την ίδια ώρα μελετάει εξονιχυστικά πώς βρέθηκε η Κούτρα με υπέρογκο χρέος στην ΔΕΗ.

Μαθητές της Κούτρα την ίδια ώρα δηλώνουν σοκαρισμένοι και συγκλονισμένοι και νέες φωτογραφίες  έρχονται στην δημοσιότητα από τους αγαπημένους μαθητές της.

Μάνος Δασκαλάκης: Έψαχνε την τύχη του σε talent shows και ριάλιτι

Σε πρώτο πρόσωπο για να περιγράψει τα συναισθήματά του για να στείλει τα δικά του μηνύματα, με αποδέκτες κυρίως την 33χρονη και την οικογένειά της για να κάνει τον δικό του απολογισμό… Για να μιλήσει για όλα εκείνα που όπως λέει έχουν στοιχειώσει τη ζωή του… Με τον τόνο της φωνής του να παραμένει σταθερός κι κατά διαστήματα με τις κινήσεις του σώματός του, να προσπαθεί να δώσει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση.

Η συνέντευξη του 30χρονου πατέρα των αδικοχαμένων παιδιών στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» κι την Αγγελική Νικολούλη, παραμένει σταθερά στο επίκεντρο. Με τις αναλύσεις ειδικών, να πλαισιώνονται από νέα στοιχεία για τις κινήσεις του Μάνου Δασκαλάκη τους τελευταίους μήνες αλλά και αιχμές από την άλλοτε πεθερά του.

Μετά τη σύλληψη και τη στροφή 180 μοιρών που έκανε σε σχέση με την κατηγορούμενη, ο Μάνος Δασκαλάκης προσπάθησε όχι μόνο να διαχωρίσει τη δική του θέση, αλλά και να εξηγήσει το κάθε τι που έκανε. Να απαντήσει με το δικό του τρόπο σε όσους αφήνουν αιχμές σε όσους αναρωτιούνται αν μπορούσε να κάνει κάτι για να προστατέψει τα τρία αγγελούδια του, σε όσους συζητούν αν εκείνος έκανε ως πατέρας αυτά που έπρεπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε κάθε ερώτηση, σε κάθε κομμάτι του διαλόγου, ο 30χρονος απαντάει με διαφορετικό τρόπο σε σχέση με την πρώτη του συνέντευξη. Η οργή που μαρτυρούσε η ένταση της φωνής του, στις 17 του περασμένου Φλεβάρη έχει δώσει τη θέση της, στην πίκρα και την απογοήτευση με τα ντεσιμπέλ της φωνής του, να μην σηκώνονται σε κανένα σημείο.

Αίσθηση πάντως προκαλούν οι αποκαλύψεις που δείχνουν πως ο 30χρονος διψούσε για δημοσιότητα. Εκτός από το X Factor, είχε δηλώσει συμμετοχή σε μια σειρά από talent show ακόμα και στο Survivor που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Άγιο Δομίνικο.

Τρεις μήνες μετά τη γέννηση της Ίριδας και αφού είχε φύγει από τη ζωή η Μαλένα ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε συμμετοχή για το «House of Fame» που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ. Είχε δηλώσει συμμετοχή στο The Voice και αμέσως μετά στο Survivor ενώ είχαν ήδη χαθεί, η Μαλένα και η Ίριδα…

Λίγες μέρες πριν χάσει τη μάχη και η Τρίτη του κόρη από χορήγηση κεταμίνης, ο Μάνος Δασκαλάκης απορρίφθηκε και από την παραγωγή του X Factor…

Για τις δηλώσεις συμμετοχής σε ριάλιτι και τηλεοπτικά παιχνίδια, ο 30χρονος δεν κλήθηκε να απαντήσει. Ένας από τους προπονητές του, τονίζει στο Live News πως τα στοιχεία που ακούγονται, τον έχουν κάνει να θυμηθεί τι συνέβαινε λίγο μετά το θάνατο της Μαλένας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είχαν χορηγηθεί και στην Μαλένα τοξικές ουσίες;

Μετά την ανεύρεση της κεταμίνης στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, οι ερευνητές της υπόθεσης εξετάζουν το ενδεχόμενο να είχαν χορηγηθεί και στην Μαλένα τοξικές ουσίες.

Μέχρι στιγμής οι αναφορές των ιατροδικαστών υποστηρίζουν ότι ο θάνατος της Μαλένας οφείλεται σε ασφυκτικό θάνατο. Όπως αποκαλύπτει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», όσοι ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν πλέον το ενδεχόμενο να έχουν χορηγηθεί και στην Μαλένα τοξικές ουσίες.

Εκείνο που αποτελεί σημείο «κλειδί» είναι η εκταταμένη φθορά που παρουσίασε το συκώτι της Μαλένας.

Ιατροδικαστές αναφέρουν πως εσφαλμένα αποδόθηκε η φθορά αυτή σε ηπατική ανεπάρκεια, καθώς δεν εξηγείται η εκταταμένη φθορά από ασφυκτικό θάνατο και εκτιμούν ότι στην περίπτωση της Μαλένας έχει δράσει τοξικός παράγοντας.

Για την πιθανότητα να έχουν χορηγηθεί τοξικές ουσίες οι Αρχές είναι ενήμερες, ενώ οι ιατροδικαστές σχεδιάζουν τις επόμενές τους κινήσεις προκειμένου να εξιχνιάσουν το μυστήριο αυτό.

Υπό συζήτηση βρίσκεται το ενδεχόμενο να γίνει εκταφή της Μαλένας, προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις σχετικά με τη φθορά στο ήπαρ του παιδιού. Εάν γίνει εκταφή τότε οι ιατροδικαστές θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν τρίχες από τα μαλλιά του κοριτσιού και να γίνει λήψη περισσότερων ιστών, ελπίζοντας πως θα έχουν απομείνει υπολείμματα αυτής της ουσίας που θα ρίξει φως στην υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ