Κοινωνία

Πάτρα: Τα πρόσωπα – κλειδιά που θα φέρουν ακόμα και συλλήψεις για τους θανάτους των παιδιών

Με την μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, να είναι ήδη προφυλακισμένη για το θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας, οι έρευνες συνεχίζονται τόσο για το θάνατο της 9χρονης, όσο όμως και για εκείνους των μικρότερων αδερφών της: Της 3,5 ετών Μαλένας και της μόλις 9 μηνών Ίριδας

Ο άνθρωπος που ζήτησε προστασία η Ρούλα αλλά και… βοήθεια για να κάνει κακό στον Μάνο

Ένα σημαντικό πρόσωπο αναμένεται να καταθέσει στις αρχές και πρόκειται για έναν άνδρα που εργάζεται σε εταιρεία ασφαλείας υψηλών προσώπων και στον οποίο είχε απευθυνθεί η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά τα πρώτα δημοσιεύματα που αναφέρονταν σε υποψίες για τους θανάτους των τριών παιδιών.

Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 συνάντησε δύο φορές την Ρούλα Πισπιρίγκου, παρουσία συγγενικών της προσώπων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρχικά του ζήτησε να αναλάβει την προστασία της. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, του ζήτησε να μάθει πώς γίνονται οι ανακρίσεις στο τμήμα ανθρωποκτονιών. Επίσης, τον ρώτησε αν γνωρίζει κάποιον που μπορεί να κάνει κακό στον Μάνο Δασκαλάκη για να τον κάνει να γυρίσει πίσω στην Πάτρα, από την Αθήνα που είχε πάει τότε.

Ένα πρόσωπο – κλειδί που μπορεί να οδηγήσει σε σύλληψη

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τις επόμενες ώρες ένα άτομο θα πάει στο Ανθρωποκτονιών, στην Αθήνα και ενδέχεται μετά την κατάθεσή του να γίνει ακόμα και σύλληψη. Την ίδια ώρα, πληθαίνουν οι πληροφορίες για νέες συλλήψεις για την υπόθεση θανάτων των παιδιών στην Πάτρα.

Ανθρώπων που ενδεχομένων να συντέλεσαν ή είχαν εμπλοκή, στους θανάτους των παιδιών. Στο «κάδρο» των ερευνών είναι μέλη της οικογένειας, ιατροδικαστές, κοινωνικοί λειτουργοί και βέβαια, το άτομο ή τα άτομα που μπορεί να βοήθησαν στην προμήθεια της κεταμίνης.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ