Κοινωνία

Έβρος: Πέντε συλλήψεις για παράνομη διακίνηση μεταναστών – Κατασχέθηκε και μία πλαστική βάρκα

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν σε δύο διαφορετικές επιχειρήσεις από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης. 

Στην πρώτη περίπτωση, στον νότιο κόμβο Διδυμοτείχου, αστυνομικοί εντόπισαν τον έναν δράστη να επιβιβάζει σε αυτοκίνητο επτά μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους καθοδήγησαν πεζή στο σημείο οι άλλοι δύο διακινητές, αφού προηγουμένως τους είχαν περάσει παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα.

Στην δεύτερη περίπτωση, στην περιοχή Φερών, συνελήφθησαν άλλοι δύο διακινητές, διότι οι Αρχές τους εντόπισαν να μεταφέρουν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα, έξι μη νόμιμους μετανάστες.

Κατά την διάρκεια των δύο επιχειρήσεων κατασχέθηκαν ένα αυτοκίνητο και μία πλαστική βάρκα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας και Φερών Αλεξανδρούπολης.

Δείτε φωτογραφίες:

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Δεν του γλίτωσε ούτε ο βασιλιάς Αιγέας! Τούρκος συγγραφέας προαναγγέλλει την πρώτη φάση του σχεδίου υπαγωγής των νησιών μας στην τουρκική επικράτεια

“Βρώμικα” παιχνίδια με την ιστορία του Αιγαίου παίζουν οι Τούρκοι και ως γνωστόν η ιστορία εκδικείται