Ρούλα Πισπιρίγκου
Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Συναγερμός στις αρχές: Πάει να γράψει μόνη της το τέλος η μάνα στο ίδιο της το κελί

Προσπάθεια να αυτοτραυματιστεί, χτυπώντας το κεφάλι της στον τοίχο του κελιού που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, έκανε -σύμφωνα με τον Alpha- η Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ στο σημείο αναμένεται να φτάσει ο εισαγγελέας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σωφρονιστικό ίδρυμα επικρατεί ένταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με ύβρεις και απειλές υποδέχθηκαν κρατούμενες τη Ρούλα στον Κορυδαλλό

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας, Για ακόμα μια φορά, έξω από τον χώρο των φυλακών του Κορυδαλλού, υπήρξαν συγκεντρωμένοι που την αποδοκίμασαν έντονα ενώ τα μέτρα ασφαλείας ήταν ξανά αυξημένα για να μην υπάρξουν απρόοπτα. «Ψόφα φόνισσα», φώναζαν κάποιοι από τους συγκεντρωμένους.

Η 33χρονη οδηγήθηκε στο κελί της εν μέσω αποδοκιμασιών και ύβρεων από τις άλλες κρατούμενες των φυλακών, οι οποίες εκτόξευαν απειλές για τη ζωή της.

Από την πρώτη στιγμή επικράτησε αναστάτωση μέσα στις φυλακές και μάλιστα, σύμφωνα με το MEGA, «στο τραπέζι» βρίσκεται το ενδεχόμενο να μεταφερθεί σε άλλο σωφρονιστικό ίδρυμα λόγω των αντιδράσεων των άλλων κρατουμένων απέναντί της, αλλά και της κατάστασης που βρίσκεται η ίδια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ταραγμένη από την πρώτη στιγμή που πέρασε το κατώφλι των φυλακών, καθώς φέρεται να κλαίει συνεχώς ενώ ισχυρίζεται ότι είναι αθώα.

Μεταφέρθηκε σε ειδικό κελί 


Όπως είχαμε γράψει και σε προηγούμενο άρθρο, η μεταγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου από τη ΓΑΔΑ, όπου πέρασε το πρώτο βράδυ μετά την απόφαση να προφυλακιστεί, στις φυλακές Κορυδαλλού ξεκίνησε λίγο μετά τις 08:30 (καθυστέρησε για σχεδόν μια ώρα) και τα μέτρα ασφαλείας ήταν για ακόμη μια φορά ισχυρότατα.

Η 33χρονη έχει οδηγηθεί στη ΣΤ’ πτέρυγα του Κορυδαλλού, όπου κρατούνται κι άλλες γυναίκες που κατηγορούνται για ειδεχθή εγκλήματος και κρατείται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Τοποθετήθηκε στην ίδια πτέρυγα με την 17 Νοέμβρη. Μάλιστα, τουλάχιστον για το πρώτο διάστημα θα προαυλίζεται μόνη της για λόγους ασφαλείας ώστε να μην πέσει θύμα επίθεσης μέσα στις φυλακές.

Όπως αναφέρει το MEGA, οι φυλακές του Κορυδαλλού προκρίθηκαν για δύο λόγους:

Πρώτον, διότι η ανάκριση για την «ανθρωποκτονία από πρόθεση» της Τζωρτζίνας συνεχίζεται και ενδεχομένως απαιτηθούν περαιτέρω εξηγήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου από τη 18η ανακρίτρια Αθηνών, την ίδια στιγμή που ήδη έχουν τεθεί στο εισαγγελικό μικροσκόπιο οι θάνατοι και των άλλων δύο κοριτσιών, της Ίριδας και της Μαλένας.

Δεύτερον, διότι στις φυλακές Ελαιώνα Θηβών η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν «ανεπιθύμητη», γεγονός που είχε εκφραστεί από τις περίπου 320 κρατούμενες του συγκεκριμένου σωφρονιστικού καταστήματος, προκαλώντας «πονοκέφαλο» στις αρχές αναφορικά με την ασφάλεια της 33χρονης.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο Ζελένσκυ σε πανικό: Μία ρωσική τεθωρακισμένη Μεραρχία κινείται ανεξέλεγκτα στο Χάρκοβο ενώ συναντώνται Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ (Βίντεο)

ΟΙ Ρώσοι προελαύνουν σε Ζαπορίζιε Χερσώνα και Ντιεπρπετρόφσκ-Αλεξάνντερ Ζιμόφσκυ : Οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν...