Κοινωνία

Πάτρα: «Ο Μάνος δεν πίστευε ότι θα έκανε κακό στα παιδιά» λέει ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας (βίντεο)

Ραγδαίες είναι από χθες οι εξελίξεις στην τραγική υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών, ενώ από τη στιγμή της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου χθες στην Πάτρα ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως.

Ένα από τα ερωτήματα, όμως, που εξακολουθεί να υπάρχει είναι τι ρόλο είχε τελικά ο πατέρας, Μάνος Δασκαλάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας περιέγραψε την αντίδραση του συζύγου της Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά και για τον διάλογο που είχε ο ίδιος με την κατηγορούμενη σχετικά με την κεταμίνη.

https://youtu.be/C9Dr1rO6yN8

Για την υπεράσπιση

Παράλληλα, ξεκαθαρίζει πώς δεν είχε αναλάβει την υπεράσπιση.

«Δεν παραιτήθηκα από καμία υπεράσπιση, δεν είχα αναλάβει καμία υπεράσπιση. Είχα εντολή από τους γονείς να συμμετέχω στην έρευνα για τους θανάτους των παιδιών, είχα έρθει σε επαφή με ειδικούς», είπε ο ποινικολόγος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1.

Θυμίζουμε ότι ο ίδιος ανακοίνωσε το πρωί πως δεν αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για την δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, στην Πάτρα.

Ο κ. Λύτρας συνέχισε λέγοντας πως «μέχρι πριν 2-3 ημέρες, όλοι μιλούσαν για ασφυξία. Εγώ δεν είχα καμία ένδειξη για ασφυξία» ενώ τόνισε ότι «αν είχα μια κατηγορούμενη μητέρα για θανάτους τριών παιδιών, θα αποφάσιζα αν θα την αναλάβω ή όχι. Είχαμε έρθει σε επαφές και με το οικογενειακό περιβάλλον και με ειδικούς και είχε αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπήρχε χορήγηση κάποιας ουσίας».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...