Κοινωνία

Πάτρα - Μάνος Δασκαλάκης: Πότε θα μιλήσει ο πατέρας – Τι είπε ο δικηγόρος του για την «εξαφάνισή» του

Ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Καράμπελας με μία λιτή δήλωση δίνει απάντηση στις αναφορές περί εξαφάνισης του πατέρα των παιδιών. Ο ίδιος αναφέρει ότι ο «Μ.Δ. δεν είναι εξαφανισμένος. Είναι σοκαρισμένος. Αναμένει να λάβει γνώση της δικογραφίας και αμέσως μετά θα τοποθετηθεί δημοσίως».

Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έχει κληθεί από τις αρχές να καταθέσει κάτι που ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Ο ίδιος μέχρι τώρα στήριζε τη Ρούλα Πισπιρίγκου και κατηγορούσε ανοιχτά δημοσιογράφους, γιατρούς και συνδικαλιστές της αστυνομίας για διαρροές που χαρακτήριζε ανυπόστατες.

Μέχρι και χθες το πρωί, ο Μάνος Δασκαλάκης έλεγε στο στενό του περιβάλλον ότι τα παιδιά του «έφυγαν» από γονιδιακό πρόβλημα και ότι είναι αδύνατον να κρύβεται έγκλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βρίσκεται στην Πάτρα

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης ο πατέρας των παιδιών βρίσκεται στην Πάτρα με το οικογενειακό του περιβάλλον να φέρεται να προσπαθεί να τον πείσει να παρουσιαστεί μόνος του στη ΓΑΔΑ ώστε να καταθέσει όσα ξέρει για την υπόθεση.

Ωστόσο, όπως διευκρινίζει ο δικηγόρος του ο ίδιος επιθυμεί να μάθει πρώτα το περιεχόμενο της δικογραφίας.

Την ίδια στιγμή αποκλεισμένο από χθες το απόγευμα είναι το οικοδομικό τετράγωνο όπου βρίσκεται το σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, για τον φόβο επεισοδίων. Πολύς κόσμος έχει περάσει από την γειτονιά στην οδό Μπιζανίου, όπου μένει η οικογένεια των τριών κοριτσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το «θολό» τοπίο γύρω από την εργασία του Μάνου Δασκαλάκη

O Μάνος Δασκαλάκης εργάζεται ως οδηγός σε εταιρεία όπου παραδίδει δέματα για διάφορες εμπορικές εταιρείες. Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι της εταιρείας στο newsit.gr «συνεργαζόμαστε με εταιρείες ανταλλακτικών αλλά και με τρεις φαρμακευτικές. Ο Μάνος δεν ήταν στο τομέα με τις μεταφορές των φαρμακευτικών εταιριών».

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν νωρίτερα ο Μάνος Δασκαλάκης φαίνεται πως εργαζόταν σε φαρμακαποθήκη ενώ το best.gr μετέδωσε ότι ο πατέρας του ήταν αυτός που εργαζόταν σε τέτοια εταιρεία.

Αναμένονται τρεις συλλήψεις

Τουλάχιστον τρεις συλλήψεις, «βλέπει» ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, Χρήστος Ρουγκάλας. Ο κ. Ρουγκάλας μιλώντας στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε σε συλλήψεις. «Τουλάχιστον τρεις πιστεύω εγώ» σχολίασε και σε ερώτηση για το αν ένα από τα εντάλματα σύλληψης θα αφορά τον Μάνο Δασκαλάκη απάντησε «ου! Σίγουρα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ