Κοινωνία

Πάτρα - Πισπιρίγκου: Στη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδερφή της

Και οι δύο φορούσαν κουκούλες, προσπαθούσαν να αποφύγουν τους δημοσιογράφους και δεν απάντησαν σε καμία ερώτηση των δημοσιογράφων. Το μόνο που έιπαν, ήταν: “Αφήστε μας ήσυχες”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η οικογένειά της στην Πάτρα είχε ήδη κάνει γνωστό ότι στηρίζει τη Ρούλα Πισπιρίγκου από την πρώτη στιγμή και περιμένει τις εξελίξεις, αποκλείοντας οποιοδήποτε σενάριο να… της γυρίσει την πλάτη. Επιπλέον, άτομο από το στενό περιβάλλον της 33χρονης τόνισε στο pelop.gr πως ο σύζυγος της και πατέρας των παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, δεν έχει εξαφανιστεί, αλλά είναι σε συνεχή επικοινωνία με την οικογένεια. 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαλκάνια 0

Τι του σφύριξε ο Πούτιν; Σέρβος πρόεδρος: Όλες οι χώρες προετοιμάζονται για πόλεμο, το μόνο ερώτημα είναι με ποια πλευρά θα είναι κάθε χώρα

Είμαστε στα πρόθυρα στρατιωτικής σύγκρουσης Ευρώπης-Ρωσίας ενώ Κίνα και οι ΗΠΑ ετοιμάζονται για αντιπαράθεση στην...