Κοινωνία

ΚΥΤ Φυλακίου: Με υλικά και φορτηγά απ’ τη Βουλγαρία, συνεχίζεται η επέκταση των δομών (βίντεο)

Όπως μπορείτε να δείτε και στα δυο βίντεο του Evros-news.gr, τα φορτηγά με τις βουλγαρικές πινακίδες κουβαλούν καθημερινά αβέρτα από την γειτονική χώρα στο χωριό Φυλάκιο τόσο το λεγόμενο “σπαστό” με το οποίο στρώθηκε αρχικά ο χώρος του εργοταξίου, ο οποίος εγκαταστάθηκε σε χωράφι 5 στρεμμάτων δίπλα στον επαρχιακό δρόμο Ορεστιάδας-Φυλακίου, το οποίο νοικιάστηκε από γνωστή οικογένεια του χωριού ως έξτρα έκταση.

Εκεί μάλιστα εκτός από τα μηχανήματα του Εβρίτη υπεργολάβου, ο οποίος επέστρεψε κανονικά στις εργασίες αλλά και της εταιρείας ΤΕΡΝΑ, σταθμεύουν όπως μπορείτε να δείτε και περιπολικά της Αστυνομίας (για να φυλάνε τα μηχανήματα μέχρι να γίνει η περίφραξη;).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΞΕΦΟΡΤΩΣΕ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, η ΤΕΡΝΑ αρχικά μετέφερε “σπαστό” χαλίκι από τα λατομεία της Αλεξανδρούπολης, αλλά η τιμή και τα μεταφορικά κρίθηκαν… ασύμφορα και έτσι επέλεξε να φέρνει το συγκεκριμένο υλικό (θα δούμε αν επιλέξει το ίδιο και για τα υπόλοιπα), από την γειτονική Βουλγαρία. ΄Προφανώς γιατί είναι πιο φτηνά, ακόμα και από τις ανατιμήσεις των τελευταίων μηνών, αλλά και επειδή μέσω του συνοριακού σημείου Ιβαήλοβγκραντ-Κυπρίνου, η απόσταση είναι μικρότερη από τα 150 και πλέον χιλιόμετρα της Αλεξανδρούπολης.

ΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΣΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Αυτό προφανώς είναι ένα μέρος του… ειδικού σχεδίου που εξήγγειλε η Κυβέρνηση ότι ετοιμάζει για την ανάπτυξη της περιοχής του βορείου Έβρου (εδώ  γελάμε) η οποία “σβήνει” χρόνια τώρα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνικά θέματα 0

Τι έγινε τελικά με την σύλληψη του Έλληνα Αστυνομικού-Οι Ισραηλινοί επέβαλαν την παρουσία στον Πανάγιο Τάφο Γεωργιανών διπλωματών παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα

Το επεισόδιο έγινε όταν τα μέλη της ελληνικής διπλωματικής αποστολής αντέδρασαν επειδή στο θεωρείο που έχει ορίσει το...