Κοινωνία

Κέρκυρα: Λησταρχίνες την "πάτησαν" σε ενεχυροδανειστήριο

Οι τελευταίες έγιναν στο κέντρο της πόλης, πριν από μερικές ημέρες. Οι δύο φιλενάδες βρέθηκαν με χειροπέδες και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Διαπιστώθηκε πως ήθελαν να πουλήσουν σε ενεχυροδανειστήριο, πολύτιμα αντικείμενα και κοσμήματα, που είχαν βουτήξει από σπίτι του νησιού.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο Ελληνίδων, κατά περίπτωση για τα αδικήματα της κλοπής καθώς της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδικότερα, οι δύο γυναίκες, εντοπίστηκαν την περασμένη Τετάρτη (16.03.2022), στην πόλη της Κέρκυρας και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς τη στιγμή που πήγαν να πουλήσουν σε ενεχυροδανειστήριο, πολύτιμα αντικείμενα και κοσμήματα, μέρος των όποιων, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε αφαιρέσει, η μία εξ αυτών, από σπίτι στην Κέρκυρα, την περασμένη Κυριακή (13.03.2022).

Από τα αντικείμενα που βρέθηκαν, μέρος τους αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη αυτών, ενώ για τα υπόλοιπα ερευνάται η νόμιμη κατοχή τους. Οι δύο συλληφθείσες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...