Κοινωνία

Κακοκαιρία: Άρση απαγόρευσης για τα βαρέα οχήματα

Ειδικότερα άρθηκε η απαγόρευση της κυκλοφορίας των βαρέως τύπου οχημάτων άνω των 3,5 τόνων καθώς και όλων των οχημάτων τα οποία δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες στην Πάλαια Εθνική Οδό Ελευσίνας-Θηβών στο ρεύμα προς Θήβα από το 5ο χιλιόμετρο (Πρατήριο καυσίμων REVOIL πρώην CYCLON).

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, έχει διακοπεί λόγω της κακοκαιρίας και της έντονης χιονόπτωσης η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Πάρνηθος από το ύψους του τελεφερίκ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Επίσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Διονύσου από το ύψος του 414 ΣΝΕΝ στην Πεντέλη έως το ύψος του Αγίου Πέτρου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παράλληλα έχει κλείσει η Λ. Φυλής από το ύψος της Μονής Κλειστών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Στους - 13 βαθμούς έφτασε το θερμόμετρο

Παγετός με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες επικράτησε σήμερα το πρωί στα ορεινά και στα βόρεια ηπειρωτικά. Πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη ημέρα χαμηλών θερμοκρασιών στη χώρα.

Οι μετεωρολογικοί σταθμοί του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr κατέγραψαν τις χαμηλότερες θερμοκρασίες στο Σέλι (-12,8 βαθμοί Κελσίου), στον 'Αγιο Παύλο Ημαθίας (-8,6), στο Τέροβο Ιωαννίνων (-8,1) και στο Φαράγγι Μοιρών Φλώρινας (-8,0). Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καϊμακτσαλάν η θερμοκρασία έφτασε τους -15,8 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...