Κοινωνία

Λονδίνο: Kατάστημα πουλάει νερό πολυτελείας – H τιμή φθάνει τις 120 λίρες

Ένα κατάστημα που πουλά αποκλειστικά πολυτελές νερό άνοιξε πρόσφατα στο Λονδίνο. Έχει νερό από διάφορες πηγές σε όλο τον κόσμο, ενώ οι τιμές ξεκινούν από 2,5 και φτάνουν έως και τις 120 λίρες!

Το κατάστημα ονομάζεται Fine Liquids και διευθύνεται από τη Milin Patel, μια σύμβουλο νερού που στοχεύει να γνωρίσει στους πελάτες τη φιλοσοφία του νερού, τον τρόπο αξιολόγησης της γεύσης του και τις διαφορές μεταξύ των διαφορετικών προϊόντων.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, που είναι παθιασμένος με το νερό, δεν υπάρχει καλύτερο νερό αλλά υπάρχει ιδανικό για όλους. Στόχος του είναι να μπορεί να βρει σε κάθε πελάτη ποιος είναι αυτός που καλύπτει τις ανάγκες του. Η γεύση οποιουδήποτε νερού είναι διαφορετική και εξαρτάται από τη σύνθεσή του σε μέταλλα όπως το μαγνήσιο, το ασβέστιο και το νάτριο. Μέσω του γευστικού τεστ στοχεύει να εκπαιδεύσει τους πελάτες της να ξεχωρίζουν διαφορετικά προϊόντα. Τόσο στη γευσιγνωσία κρασιού όσο και στη γευσιγνωσία νερού, πρέπει να αφήσουμε όλες τις αισθήσεις μας να γευτούν το προϊόν, ώστε αυτή η εμπειρία να είναι μοναδική.

Σε αυτό το κατάστημα πωλούνται μόνο προϊόντα σε γυάλινα μπουκάλια και απαγορεύεται το πλαστικό. Το πιο ακριβό προϊόν του καταστήματος, που κοστίζει 120 λίρες, προέρχεται από ένα παγόβουνο στην Παταγονία.

Αν και σύμβουλος νερού, είναι πολύ υπέρ του νερού της βρύσης. Μάλιστα, πιστεύει ότι πρέπει να έχουμε νερό βρύσης για να ξεδιψάμε στην καθημερινότητά μας και μεταλλικό νερό ως ποτό πολυτελείας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ