Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Παγκράτι: Χειροπέδες στους 5 ληστές της χρηματαποστολής-Βίντεο ντοκουμέντο στο "φως"

Σε συνέχεια του προηγούμενου άρθρου, στα χέρια του τμήματος Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής, έπεσε η ομάδα των ληστών που σήμερα το πρωί επιτέθηκαν σε χρηματαποστολή στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι και μετά από ένα κινηματογραφικό σκηνικό που ξεκίνησε απο ένα μηχανάκι που δεν έπαιρνε μπροστά κατά τη διαφυγή τους μέχρι και την αρπαγή οχήματος γυναίκας οδηγού που την πέταξαν έξω για να πάρουν το αμάξι της για να το σκάσουν κατέληξαν με χειροπέδες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας, μετά απο αξιοποίηση των στοιχείων που άφησαν πίσω τους οι ληστές σάρωσαν συγκεκριμένη περιοχη του Πειραιά και συνέλαβαν την ομάδα των πέντε Ελλήνων, ηλικίας 46, 48, 49, 51 και 53. Το κουιντέτο των ληστών είναι -σύμφωνα με πληροφορίες- παλιοί γνώριμοι των αρχών ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε βαρύς οπλισμός και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Οι έρευνες του Διαρρηκτών συνεχίζονται

Βρέθηκε, επίσης, το αυτοκίνητο που έκλεψαν από διερχόμενη οδηγό, οι δύο κακοποιοί που το πρωί λήστεψαν χρηματαποστολή στην πλατεία του Αγίου Βαρνάβα, στο Παγκράτι. Σύμφωνα με πληροφορίες του L&O οι δύο ληστές εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο σε μικρή απόσταση από το σημείο της ληστρικής επίθεσης.

Το όχημα παραλήφθηκε από γερανό της τροχαίας και μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της αστυνομίας, ώστε να ερευνηθεί για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό, που πιθανότατα να άφησαν οι αδίστακτοι ληστές.

Πώς έγινε η ληστεία

Οι δυο ληστές είχαν στήσει καρτέρι και περίμεναν τη χρηματαποστολή για να ανεφοδιάσει ΑΤΜ στη πλατεία Βαρνάβα.  Απείλησαν το προσωπικό  με πιστόλι και άρπαξαν τις κασετίνες με τα χρήματα. Όταν όμως οι ληστές επέστρεψαν, για να πάρουν τη μηχανή και να εξαφανιστούν, διαπίστωσαν οτι δεν  έπαιρνε μπροστά, και απείλησαν μία διερχόμενη γυναίκα, την κατέβασαν από το αυτοκίνητό της, επιβιβάστηκαν σε αυτό και εξαφανίστηκαν.

Σε βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης που εξασφάλισε το DEBATER διακρίνονται δύο από τους δράστες, ο ένας καταφθάνει με μία σακούλα χρήματα και στη συνέχεια καταφθάνει ο άλλος με το μηχανάκι, το οποίο όμως δεν μπορεί να πάρει μπροστά με αποτέλεσμα οι δράστες να το παρατήσουν και διαφεύγουν πεζοί.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ