Κοινωνία

Euroferry Olympia: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους τρεις αγνοούμενους

Αγωνία για τους τρεις αγνοούμενους στο Euroferry Olympia. Οι προσπάθειες εστιάζουν στο άνοιγμα του καταπέλτη προκειμένου να απομακρυνθούν τα καμένα οχήματα.

Υπενθυμίζεται πως αργά το απόγευμα της Παρασκευής εντοπίστηκαν και ανασύρθηκαν άλλες δύο σοροί από το τρίτο γκαράζ πλοίου.

Πλέον, τρία άτομα εξακολουθούν να αγνοούνται, ενώ οι διασωθέντες είναι 281.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι έρευνες της ΕΜΑΚ συνεχίζονται στο πλοίο, το οποίο βρίσκεται πια στο λιμάνι του Πλατυγιαλίου στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας και οι προσπάθειες εστιάζουν στο άνοιγμα του καταπέλτη προκειμένου να απομακρυνθούν τα καμένα οχήματα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Για αυτόν τον σκοπό, μεταφέρθηκε από την Αθήνα το πρωί του Σαββάτου, ειδικός εξοπλισμός.

 

Υπενθυμίζεται πως το επιβατηγό/οχηματαγωγό πλοίο Euroferry Olympia, στο οποίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά στο τρίτο κατάστρωμα τα ξημερώματα της Παρασκευής 18/02 στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ερεικούσας κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από Ηγουμενίτσα προς Μπρίντεζι ρυμουλκήθηκε την Τετάρτη στο λιμάνι του Αστακού από τη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Κέρκυρας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...