Κοινωνία

Κίναρος: Χαμογελάει ξανά η κυρά Ρηνιώ – «Ο ελληνικός στρατός μου έκανε το καλύτερο δώρο»

Το σπίτι της μοναδικής κατοίκου της Κινάρου, της κυρα-Ρηνιώς επισκεύασε ο στρατός την περασμένη εβδομάδα!  Πρόκειται για μια εξαιρετικής σημασίας και συμβολισμού κίνηση, αφού ως γνωστόν είναι η μοναδική κάτοικος του νησιού, η οποία εδώ και χρόνια φυλάει «Θερμοπύλες».

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του στρατού, από την Παρασκευή 18 έως και την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 η Μονάδα Μελετών και Κατασκευών (ΜΟΜΚΑ) του ΓΕΕΘΑ εκτέλεσε εργασίες επισκευής και αναβάθμισης της πέτρινης οικίας όπου διαμένει η κα Ειρήνη Κατσοτούρχη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είχε προηγηθεί σχετική συνεννόηση και προσωπική επικοινωνία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο.

Οι εργασίες, οι οποίες παρουσίασαν ιδιαίτερες δυσκολίες λόγω χρονιζουσών επισκευαστικών απαιτήσεων και της έλλειψης βασικών υποδομών επί της νήσου, περιελάμβαναν ενίσχυση της στατικής επάρκειας της οικίας, κατασκευή νέας στέγης 40 τ.μ. και στοχευμένες κτηριακές αναβαθμίσεις, προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης της κας Κατσοτούρχη στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

Δείτε φωτογραφίες

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...