Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Euroferry Olympia: Σε τραγωδία εξελίχθηκε η επιχείρηση διάσωσης - Αναγνωρίστηκε η σωρός - Συνεχίζεται η προσπάθεια για τους 10 αγνοούμενους

Με ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική, έκανε γνωστό ότι λίγο πριν τις 17.30 ανασύρθηκε η σορός άντρα από το πλοίο Euroferry Olympia, που πήρε φωτιά τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής…Ο άτυχος άνδρας λέγεται Ευάγγελος Μαλεσιάδας

Aναγνωρίστηκε από τους οικείους του η σορός του οδηγού που εντοπίστηκε το απόγευμα στο γκαράζ 2 του φλεγόμενου Euroferry Olympia. Πρόκειται για 58χρονο Έλληνα, που εγκλωβίστηκε και βρήκε μαρτυρικό θάνατο, στην καμπίνα του φορτηγού του. Σύμφωνα με πληροφορίες, καθοριστικό ρόλο στην αναγνώριση έπαιξαν τα τατουάζ που είχε στο σώμα του. Πρόκειται για τον Ευάγγελο Μαλεσιάδα.

Όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική, η σορός του ανασύρθηκε νωρίτερα από τα στελέχη που παίρνουν μέρος στη δραματική επιχείρηση για τη διάσωση τυχόν επιζώντων. Οι Πυροσβέστες εντόπισαν τον άτυχο οδηγό στο γκαράζ 2 του Euroferry Olympia και πολύ γρήγορα ξεκίνησε η επιχείρηση για τη μεταφορά της σορού του. 

Ο άτυχος άντρας ήταν ανάμεσα στους 11 αγνοούμενους του πλοίου Euroferry Olympia. Τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, όταν το πλοίο πήρε φωτιά ανοιχτά της Κέρκυρας, εγκλωβίστηκε και δεν κατάφερε να γλιτώσει. Όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική, η σορός του ανασύρθηκε από τα στελέχη που παίρνουν μέρος στη δραματική επιχείρηση για τη διάσωση τυχόν επιζώντων.

Υπενθυμίζεται πως χθες, εκπρόσωπος της πλοιοκτήτριας εταιρείας, ανέφερε πως από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η φωτιά φαίνεται πως ξεκίνησε από κάποιο φορτηγό που υπήρχε στο γκαράζ και πολύ γρήγορα επεκτάθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Πυροσβέστες εντόπισαν τον άτυχο οδηγό στο γκαράζ 2 του Euroferry Olympia και πολύ γρήγορα ξεκίνησε η επιχείρηση για τη μεταφορά της σορού του.

https://youtu.be/ap59YNUu6lI

Νωρίτερα το πρωί, το θαύμα της διάσωσης του νεαρού Λευκορώσου αναπτέρωσε τις ελπίδες των συγγενών των αγνοουμένων. Η Μαρία Μπεκιάρη σύζυγος αγνοούμενου, οδηγού φορτηγού βρίσκεται από το πρωί στο λιμάνι της Κέρκυρας. Και ελπίζει.

Ο 63χρόνος Νικόλας Μπεκιάρης είχε επιβιβαστεί στο 2ο υπόγειο. Έκανε συχνά το δρομολόγιο αυτό αλλά απέφευγε να χρησιμοποιεί το Euroferry Olympia. Αυτό ήταν το προτελευταίο του ταξίδι μιας και θα έβγαινε στη σύνταξη. Ακόμη παραμένουν εστίες φωτιάς, ενώ η θερμοκρασία ξεπερνά τους 600 βαθμούς Κελσίου.

Στις επόμενες φωτογραφίες βλέπουμε τα όσα έγιναν το απόγευμα…

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ