Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Με συνθήματα και σημαίες και πάλι στους δρόμους οι αρνητές του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Πορεία κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Κυριακής αρνητές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι αρνητές του υποχρεωτικού εμβολιασμού είχαν συγκεντρωθεί αρχικά στον Λευκό Πύργο, από όπου και ξεκίνησαν την πορεία τους σε κεντρικούς δρόμους της πόλης φωνάζοντας συνθήματα κατά των εμβολίων και της κυβέρνησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Εσείς που είστε έξω από την πορεία, ελάτε να φωνάξουμε για την ελευθερία» ακούγεται στο επόμενο βίντεο του thestival.gr. Η πορεία κινήθηκε μέσω των οδών Παύλου Μελά, Τσιμισκή, Αγίας Σοφίας, Λεωφόρο Νίκης και κατέληξε στην πλατεία του Λευκού Πύργου.

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Bellhara
Ελληνοτουρκικά 0

Πως και γιατί θα πρέπει να στηθεί επιχείρηση φίλιας αεροναυτικής συνοδείας της Φρεγάτας BELHARA ΚΙΜΩΝ μέχρι τη Σαλαμίνα; Οι τρείς "συμπτώσεις"

Ποιός ελέγχει πλήρως την Λιβύη και τις ακτές της Συρίας, ώστε να μην "ξεφύγει" από εκεί κανένα drone "αγνώστου...