Κοινωνία

Πατρών – Πύργου: Ανατριχιαστικό τροχαίο με φονική παράσυρση 48χρονου πεζού από αυτοκίνητο

Το τροχαίο δυστύχημα στοίχισε τη ζωή σε έναν 48χρονο πεζό. Σκληρές εικόνες στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, μετά τη φονική παράσυρση. Στα χέρια της αστυνομίας ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (18-023-2022), στο ύψος των Σαγεΐκων στη νέα εθνική οδό Πατρών-Πύργου, με θύμα έναν 48χρονο άνδρα. Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίσθηκε η σχετική δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παράλληλα συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος παρέσυρε και σκότωσε τον 48χρονο που κινούνταν πεζός, επί της Εθνικής Οδού. Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το συμβάν αναφέρει: «Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το βράδυ, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών Πύργου.

Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Εκσυγχρονίζουμε τα υποβρύχια Type-214 και αναζητούμε τέσσερα υποβρύχια με δυνατότητα εκτόξευσης πυραύλων Κρουζ κατά χερσαίων στόχων

Η ουσία όμως αυτής της νέας επικείμενης αγοράς αφορά σχέδια του ΓΕΝ ,για επιθετικές ελληνικές επιχειρήσεις σε με...
rosia-ukraine
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ρώσοι μόλις εισέβαλαν στο Χάρκοβο από νέα κατεύθυνση! Έπιασαν στον ύπνο εκατοντάδες Ουκρανούς συνοριοφύλακες και τους περικύκλωσαν (Χάρτες)

Μία νέα αιφνιδιαστική ρωσική εισβολή στο Χάρκοβο σημειώθηκε πριν λίγες ώρες με τραγικό αποτέλεσμα για τον ουκρανικό...