Κοινωνία

Κρήτη: Στη φυλακή ο θείος για τη σεξουαλική κακοποίηση της ανιψιάς του

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 58χρονος, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση της 11χρονης ανιψιάς του, σοκάροντας την κοινή γνώμη στην Κρήτη και όχι μόνο.

Ο θείος και θετός πατέρας του άτυχου κοριτσιού οδηγήθηκε, με χειροπέδες στα χέρια και κουκούλα στο κεφάλι στον ανακριτή την Παρασκευή (18/02), προκειμένου να δώσει τις δικές του εξηγήσεις μετά τη φρικιαστική καταγγελία για βιασμό της ανήλικης.

Αμέσως μετά οδηγήθηκε στη φυλακή, κάτω από ισχυρά μέτρα ασφαλείας.

 

Την ίδια ώρα, η πρώην σύζυγος του 58χρονου μιλώντας στο MEGA, μοιράστηκε τις σκέψεις της και όλα όσα πέρασαν από το μυαλό της, όταν έμαθε πως το κορίτσι που για χρόνια μεγάλωνε μαζί της, πριν πάρει διαζύγιο, ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Καλός άνθρωπος με εμένα δεν ήταν, με αυτά που έχω περάσει εγώ και πριν να χωρίσουμε και μετά. Είχε πρόβλημα με το αλκοόλ. Έπινε ανέκαθεν. Μετά που χωρίσαμε πάλι έπινε, δηλαδή όποτε ερχόταν και έκανε φασαρίες στο σπίτι και μας απειλούσε, πιωμένος ήταν. Μία βία την έχει, λόγω μάλλον ποτού, δεν ελέγχει τον θυμό του, τα νεύρα του, το τι κάνει… Δεν ξέρω εάν έχει φτάσει η ανωμαλία του μέχρι εκεί», αποκάλυψε.

Η 11χρονη, η οποία ήταν άριστη μαθήτρια, ενώ είχε κερδίσει τόσο τους δασκάλους όσο και τους συμμαθητές με τον χαρακτήρα της, βρήκε τη δύναμη να εκμυστηρευτεί πως ο θείος που είχε αναλάβει την επιμέλειά της την έδερνε και ασελγούσε συστηματικά σε βάρος της.

«Με είχε πιάσει από τα μαλλιά και με κοπανούσε παντού. Είχε χάσει κάθε επαφή με το περιβάλλον. Σε παιδί δεν πίστευα ποτέ ότι μπορεί να απλώσει χέρι», συμπλήρωσε η πρώην γυναίκα του.

Την ίδια ώρα, ο 58χρονος αρνείται τα πάντα από την πρώτη στιγμή, υποστηρίζοντας πως ήταν αυστηρός και πως κάποιες φορές είχε χτυπήσει την ανιψιά του, με μοναδικό στόχο, όπως λέει, να τη μεγαλώσει σωστά.

Η μαθήτρια της Ε’ Δημοτικού κίνησε πάντως τις υποψίες των εκπαιδευτικών, καθώς το τελευταίο διάστημα ήταν πεινασμένη και εμφανιζόταν σχεδόν πάντα απεριποίητη στο σχολείο. Κανείς όμως δεν φανταζόταν τη φρίκη που ζούσε και έκρυβε καλά μέσα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η μητέρα της 11χρονης έφυγε όταν ήταν ακόμα μωρό, ενώ ο πατέρας της είχε πεθάνει, με αποτέλεσμα να ζει με τον θείο της, ο οποίος την είχε υιοθετήσει, σε έναν χώρο - αποθήκη.

«Το παιδί εγώ το πήρα. Το παιδί όταν το έφερε η μάνα του, πρώην πεθερά μου να το πω, η μαμά της, ήταν αναίσθητη, από τα ναρκωτικά, το ποτό, δεν ξέρω. Την πήρανε οι γείτονες τηλέφωνο και της λένε "έλα γρήγορα, γιατί το παιδί κλαίει και δεν ξέρουμε τι συμβαίνει"», συνέχισε η πρώην σύζυγος του 58χρονου.

Σημειώνεται ότι ο 58χρονος έχει και έναν γιο ηλικίας 12 ετών που πηγαίνει στο ίδιο σχολείο με την 11χρονη, ενώ οι δάσκαλοι είχαν παρατηρήσει πως κι εκείνος έβγαζε μια βιαιότητα απέναντι στη μικρή και έτσι αποφάσισαν να την προσεγγίσουν.

«Νόμιζα ότι επειδή μεταξύ μας δεν μπορούμε να τα βρούμε, του βγήκε όλο αυτό, αλλά δεν ήταν έτσι δυστυχώς. Έχει αυτή την αγριάδα, τη νευρικότητα», συνέχισε η γυναίκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο μεταξύ, οι Αρχές συνεχίζουν τη διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ η 11χρονη θα φιλοξενηθεί σε δομή εκτός Κρήτης, σε μια προσπάθεια να αφήσει πίσω της όλα όσα τη σημάδεψαν ανεξίτηλα και σωματικά και ψυχικά, κλέβοντας την παιδική της ξεγνοιασιά και αγνότητα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ