Κοινωνία

Μενίδι: Ελεύθεροι ο αστυνομικός και ο συνταξιούχος για το θάνατο του Ρομά

Ελεύθεροι έφυγαν από το γραφείο του ανακριτή, μετά τις απολογίες τους, ο αστυνομικός ο οποίος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου 44χρονο Ρομά και ο 67χρονος συνταξιούχος που εμφανίζεται ως συνεργός του.

Οι δύο κατηγορούμενοι στις απολογίες τους αρνήθηκαν ότι ευθύνονται για το θάνατο του Ρομά. Ο κατηγορούμενος αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ στον συγκατηγορούμενό δεν επιβλήθηκε κανένας όρος.

Ο αστυνομικός, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με το αδίκημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον του ανακριτή δήλωσε συγκλονισμένος από το θάνατο του 44χρονου στο Μενίδι. Μάλιστα, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα καθώς, όπως είπε, ο 44χρονος του επιτέθηκε με φαλτσέτα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και ο ίδιος στην προσπάθεια του να τον αφοπλίσει.

Σύμφωνα με την κατηγορία ο αστυνομικός, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, ξυλοκόπησε τον άτυχο Ρομά όταν επιχείρησε να κλέψει ένα air condition από σπίτι στο Μενίδι. Οι κατηγορούμενοι φέρονται να είδαν τον 44χρονο να προσπαθεί να κλέψει και άρχισαν να τον καταδιώκουν με μοιραία αποτελέσματα. Ο συνταξιούχος εμφανίζεται να προσπάθησε να σταματήσει τον επίδοξο κλέφτη πετώντας μια πέτρα, ενώ ο αστυνομικός φέρεται να εμφανίζεται σε βίντεο να τον χτυπά. Ο 44χρονος εντοπίστηκε νεκρός την περασμένη Κυριακή μέσα σε οικόπεδο στην οδό Αχαρνέων Ιππέων, στο Μενίδι.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...