Κοινωνία

Βόλος: Στον έλεγχο βγήκε "λαβράκι" - Παράνομο κέντρο απεξάρτησης σε μεζονέτα

Ο Βόλος έκρυβε ένα παράνομο κέντρο απεξάρτησης, σε μια κατά τα άλλα, πολυτελέστατη μεζονέτα. Ένα κέντρο χωρίς εξιδεικευμένο προσωπικό, με ανθρώπους που πλήρωναν και εμπιστεύονταν τους υπεύθυνους, να παίζουν τη ζωή τους κορώνα γράμματα. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται με τα πρώτα στοιχεία να προκαλούν αίσθηση.

Παράνομο κέντρο απεξάρτησης που λειτουργούσε σε νοικιασμένη μεζονέτα στα Λεχώνια και φιλοξενούσε οκτώ τοξικομανείς εντοπίστηκε από την Αστυνομία, που προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες – καθώς δεν έχει εκδοθεί ακόμη επίσημη ανακοίνωση –  αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν τέσσερα άτομα, έναν 48χρονο και μια 41χρονη κατοίκους Βόλου, που φέρονται ως υπεύθυνοι λειτουργίας του παράνομου κέντρου κι επίσης, έναν 36χρονο και μια 37χρονη, κατοίκους άλλης πόλης, που φέρονται ως βοηθοί τους.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει το παράνομο Κέντρο Απεξάρτησης, το οποίο δεν διάθετε άδεια, ούτε το απαραίτητο επιστημονικό προσωπικό, στο πλαίσιο παρακολούθησης ατόμων υπόπτων για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες, οι οποίοι σήμερα θα οδηγηθούν στο Αυτόφωρο, είναι παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και απάτη κατ’ εξακολούθηση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ