Κοινωνία

Αθήνα: Διανομέας φαγητού διακινούσε ναρκωτικά στο κέντρο

Ο νεαρός από την Γεωργία εργάζονταν σε ψητοπωλείο της Κυψέλης, και παράλληλα έκανε διανομή χασίς σε πελάτες του, που έκαναν παραγγελία την δόση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Law and Order», συνελήφθη μετά από καταδίωξη στα Εξάρχεια το μεσημέρι της Παρασκευής (11/2). Ο νεαρός επέβαινε σε δίκυκλο που οδηγούσε ένας φίλος του, όταν τους σταμάτησαν για έλεγχο αστυνομικοί της ομάδας ΔΡAΣΗ, στη συμβολή των Στουρνάρη και Σουλτάνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 20χρονος όταν κατέβηκε από το μηχανάκι άρχισε να τρέχει, αλλά δεν πήγε μακριά, καθώς οι αστυνομικοί τον κυνήγησαν και του πέρασαν χειροπέδες στη συμβολή των οδών Σολωμού και Σουλτάνη. Στο τσαντάκι του  βρήκαν 15 σακουλάκια με 21 γραμμάρια κάνναβης, και 300 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση ναρκωτικών. Ο νεαρός ήταν "αχαρτογράφητος" στις αστυνομικές αρχές και είναι ένα νέα φυντάνια, όπως λένε αστυνομικές πηγές, που ασχολείται με την διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων, που σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του, και οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικού αρχών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ