Κοινωνία

Νέο Ηράκλειο: «Μου έβαλε ένα μαντήλι με οινόπνευμα στο πρόσωπο» – 33χρονη περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε

Επίθεση από άγνωστο που της έβαλε ένα μαντήλι «με οινόπνευμα» στο στόμα, περιγράφει 33χρονη. Ο εφιάλτης που έζησε βράδυ στο Νέο Ηράκλειο στην Αττική.

Σοκάρει η 33χρονη που δέχθηκε επίθεση από άγνωστο, ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό της στο Νέο Ηράκλειο.

Στο «φως» έρχεται και βίντεο από τη στιγμή που έφτασαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις, ενώ η 33χρονη καθηγήτρια προσπαθούσε να περιγράψει τι συνέβη.

«Πήγε ν' ανοίξει την πόρτα να με βγάλει έξω. Εγώ άρχισα να φωνάζω. Έβαλε το χέρι του στο κεφάλι μου, μου έβαλε κι ένα μαντήλι που κρατούσε με οινόπνευμα. Εγώ προσπαθούσα να αποδεσμευτώ. Δεν μπορούσα. Επειδή είχα ακούσει για επιθέσεις με οξύ, φοβήθηκα να μην μου κάνει κάτι κακό στο πρόσωπο» περιέγραψε η ίδια, σύμφωνα με το Star.

Η επίθεση στην καθηγήτρια ξύπνησε εφιαλτικές μνήμες από παλαιότερη δράση ενός «δράκου», που είχε συλληφθεί στην περιοχή.

«Το είχα πάθει πριν 20-25 χρόνια, όταν είχε εδώ έναν δράκο» λέει χαρακτηριστικά κάτοικος.

Όπως αναφέρει η ίδια, όλα άρχισαν όταν έφυγε από φροντιστήριο και χωρίστηκε με μια μαθήτριά της. Τότε, πήγε να πάρει το αυτοκίνητό της και αφού μπήκε μέσα, ένας άγνωστος τής άνοιξε την πόρτα.

«Ο δράστης της επίθεσης είμαι σίγουρη ότι ήταν Πακιστανός (...). Δόξα τω Θεώ, εκείνη τη στιγμή πέρασε από το σημείο ένας ντελιβεράς, να είναι καλά το παιδί, πρέπει κάτι να είπε, να φώναξε. Αυτός γύρισε το κεφάλι, τον είδε και τότε το έβαλε στα πόδια» λέει η ίδια.

Στη συνέχεια η 33χρονη βγήκε από το όχημα, «σταμάτησε κι ένα αυτοκίνητο, που μέσα ήταν ένα ζευγάρι και με βοήθησε».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ