Κοινωνία

Κλειστή η Περιφερειακή Αιγάλεω στο ύψος του Ασπροπύργου λόγω πτώσης τοιχίου

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στο κλείσιμο της Περιφερειακής Λεωφόρου Αιγάλεωπροχώρησε η αστυνομία το βράδυ της Τρίτης. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση, «λογω πτώσης τοιχίου, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, από την 21.00΄ ώρα της 8-2-2022 μέχρι την αποκατάσταση των φθορών, στην Περιφερειακή Λεωφόρο Αιγάλεω, από τη διασταύρωσή της με Ε9 (όπισθεν Διυλιστηρίων Ασπροπύργου), ρεύμα κυκλοφορίας προς Αττική Οδό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


«Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω οδούς και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Πάμε για σύγκρουση-Η έγκριση του Τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων στην Λιβύη φέρνει πολεμική κρίση Ελλάδος-Τουρκίας;

Οι Τούρκοι θα επιχειρήσουν στρατιωτικά να κεφαλοποιήσουν αυτήν την έγκριση των Λίβυων στο πεδίο κατά της Ελλάδος