Κοινωνία

Κρήτη: Πραγματικό θρίλερ με το πτώμα που βρέθηκε στο Ρέθυμνο - Χωρίς άνω άκρα και μη αναγνωρίσιμο ως προς το φύλο του

Εξετάζουν και την υπόθεση εξαφάνισης Βουλγάρας εγκύου τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί το 2018

Θρίλερ στο Ρέθυμνο με τον εντοπισμό πτώματος σε άκρως προχωρημένη σήψη, με τις αρχές να περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής, προκειμένου να το ταυτοποιήσουν καθώς με πρώτη ματιά δεν κατάφεραν να διαπιστώσουν ακόμα και το φύλο του, καθώς είναι μη αναγνωρίσιμο.

Η σορός εντοπίστηκε χωρίς τα άνω άκρα στην θαλάσσια περιοχή των Σισών, στο Ρέθυμνο, ενώ για την ανάσυρσή του από το νερό, κλήθηκε η ΕΜΑΚ και κλιμάκιο από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Περάματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήδη οι αρχές έχουν ξεκινήσει να ξεσκονίζουν παλιές υποθέσεις εξαφανισμένων προσώπων από τα αρχεία τους με κάποιους να πιστεύουν πως το πτώμα ίσως ν΄ ανήκει σε έναν από τους αγνοούμενους μετανάστες, των τριών ναυαγίων πού σημειώθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο στο Αιγαίο.

Από την άλλη στο κάδρο μπαίνει και η υπόθεση με την εξαφανισμένη έγκυο Ντέσι Ιλιέβα την 37χρονη από τη Βουλγαρία, η οποία ζούσε μόνιμα στο Ρέθυμνο, ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος όταν χάθηκαν μυστηριωδώς τα ίχνη της.

Το μεσημέρι της 2ας Μαΐου 2018, λίγο προτού εξαφανιστεί, είχε μιλήσει τηλεφωνικά με τη μητέρα της και μια φίλη της, λέγοντάς τους ότι θα πήγαινε με τον σύντροφό της σε ένα δάσος για να φάνε σε μια ταβέρνα. Έκτοτε, κάθε φορά που την καλούσε η μητέρα της, το τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο.

Το γεγονός, μάλιστα, ότι η 37χρονη δεν πήγε για δουλειά στο εστιατόριο του Ρεθύμνου στο οποίο εργαζόταν ανάγκασε τη μητέρα της να πάει στην Κρήτη και να ενημερώσει την Αστυνομία, εκφράζοντας την ανησυχία της και την υποψία ότι της έχει συμβεί κάτι κακό, καθώς η επικοινωνία τους ήταν πολύ συχνή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ