Κοινωνία

Δολοφονία Άλκη: Βρέθηκε μαχαίρι που πιθανόν να «δείξει» ακόμη έναν δράστη

Στενεύει ο κλοιός για τους δράστες της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Το μαχαίρι που βρέθηκε σε απόσταση μερικών μέτρων από το σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο νεαρός είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές. 

Η εξέτασή του στα εγκληματολογικά εργαστήρια θα «δείξει», σύμφωνα με το Star, ένα ακόμα άτομο που συμμετείχε στο φονικό. Μετά το μαχαίρωμα, ένας από τους δράστες το καθάρισε από τα αίματα και το πέταξε για να μην ενοχοποιηθεί σε τυχαίο έλεγχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φαίνεται ότι υπάρχουν πάνω του ίχνη αίματος και θα εξεταστεί για τυχόν αποτυπώματα, ενώ θα γίνει έρευνα για την προέλευση του αίματος που βρέθηκε πάνω στη λάμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, οι Αρχές είναι κοντά στην ταυτοποίηση του οδηγού του δεύτερου αυτοκινήτου της φονικής συμπλοκής. 

Οι κάμερες «δείχνουν» και άλλους συνεργούς, 12 με 15 άτομα οι εμπλεκόμενοι

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν το περιστατικό της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στην περιοχή του Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη, ξεψαχνίζουν οι αστυνομικές αρχές, προκειμένου να ταυτοποιήσουν όλους τους εμπλεκόμενους στην επίθεση.

Εκτός από τον 23χρονο Αλβανό, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για τη δολοφονία του Άλκη, εμπλέκονται συνολικά τουλάχιστον 12-15 άτομα. Σύμφωνα με το υλικό που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί από τις κάμερες, υπάρχουν και άλλα άτομα μέσα στα τρία αυτοκίνητα που φέρονται να εμπλέκονται στο αιματηρό περιστατικό, όπως μετέδωσε και το Open στο δελτίο ειδήσεων.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται καθαρά ο 23χρονος Αλβανός, ο οποίος μπαίνει στο λευκό όχημα και διαφεύγει μαζί με άλλους συνεργούς του χούλιγκανς, ενώ ακριβώς από πίσω έχουν σταματήσει άλλα δύο αυτοκίνητα, τα οποία στρίβουν στο στενό δεξιά και απομακρύνονται, αμέσως μετά την επίθεση.

Δείτε το βίντεο από το Πρώτο Θέμα:

https://youtu.be/WvG-VAP3h2s

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης