Κοινωνία

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Ο δικηγόρος της Γεωργίας αποκαλύπτει τι είδε στις κάμερες του ξενοδοχείου

Εν αναμονεί του τελικού πορίσματος των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης Γεωργίας, οι οποίες ολοκληρώθηκαν από το ΑΠΘ και αναμένονται επιπλέον πιθανόν αύριο αυτές από την Ελβετία, η κοπέλα που κατήγγειλε τον βιασμό της σε ξενοδοχείο σε πάρτι της παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη, επανέρχεται σιγά σιγά στην καθημερινότητά της, μετά τα όσα σοκαριστικά βίωσε.

Σύμφωνα με το ThessToday.gr, η Γεωργία έχει επιστρέψει στην εργασία της, ενώ η ψυχολογική της κατάσταση είναι πολύ καλύτερη με τη βοήθεια και των ψυχολόγων της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν φοβάται πλέον. Δεν κρύβεται. Ο κόσμος την στήριξε πραγματικά με όλη του την αγάπη. Νιώθει πως έκανε μία σωστή κίνηση» δηλώνει στο ThessToday.gr ο δικηγόρος της, Θανάσης Ζιώγας, και προσθέτει πως η Γεωργία με την πράξη της συνεχίζει να προσπαθεί να ενθαρρύνει όλες τις γυναίκες να μιλήσουν, όπως έκανε εκείνη.

«Δεν είναι δυνατόν να μην βρεθεί αλκοόλ στις εξετάσεις» 

«Άλλες κοπέλες κουκουλώνουν το πρόβλημα και εξακολουθεί να υπάρχει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Γεωργία βγήκε και μίλησε ώστε να νικήσει ακόμη και τον ίδιο της τον εαυτό. Είναι πολύ δύσκολο. Η κοινωνία όμως την αγκάλιασε, όλοι την θεωρούν πως είναι ένα δικό τους παιδί. Πλέον δεν μπορεί να της κάνει κανένας τίποτα κακό, η ιστορία της έχει γίνει γνωστή, αλλά δεν θα θέλαμε να επαναληφθεί σε οποιαδήποτε άλλη κοπέλα».

Μιλώντας για τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ο δικηγόρος της προχωρά και σε μια αποκάλυψη σε σχέση με τα όσα φαίνονται από τις κάμερες του ξενοδοχείου για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η 24χρονη εκείνο το βράδυ.

«Μία κοινωνία ολόκληρη ανυπομονεί για τα αποτελέσματα των εξετάσεων, πόσω μάλλον η Γεωργία. Στα βίντεο που παρακολούθησα από τις κάμερες του ξενοδοχείου, φαίνεται πάρα πολύ ζαλισμένη, παραπατάει συνεχώς στην κυριολεξία. Δεν είναι δυνατόν να μην βρεθεί αλκοόλ στις εξετάσεις.Βέβαια, δεν γνωρίζω εάν εντοπιστεί και το χάπι βιασμού, όπως δεν γίνεται να το ξέρει και η ίδια. Όσοι το δίνουν στα θύματα, γίνεται με έναν πολύ ύπουλο τρόπο, δεν γίνεται καν να ξέρεις τι συμβαίνει. Εάν το ήξερε δεν θα έπινε εκείνο το ποτό. Όπως και αν ήταν καλά θα έφευγε, δεν θα γυρνούσε στο ξενοδοχείο. Όμως όλα αυτά δυστυχώς συνέβησαν» ανέφερε ο δικηγόρος.

Οι καταθέσεις για την υπόθεση συνεχίζονται, με ένα ακόμα άτομο που βρισκόταν στο πάρτι να καταθέτει σήμερα


 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ