Κοινωνία

Πάτρα: Πήγε να εμβολιαστεί στη θέση άλλου και τον πήραν χαμπάρι

Όλα συνέβησαν όταν ένας άνδρας παρουσιάστηκε στο εμβολιαστικό κέντρο της Πάτρας (Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα) για να κάνει το εμβόλιο του. Όταν ο γιατρός λίγο πριν εμβολιαστεί σύγκρινε τα στοιχεία του διαπίστωσε ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Όπως γράφει το tempo24.news, τα χαρακτηριστικά του δεν συμφωνούσαν με τα στοιχεία της ταυτοπροσωπίας που προσκόμισε. Μάλιστα μόλις έγινε αντιληπτό από γιατρό του Κέντρου πως η ηλικία του δεν συνάδει με εκείνη του άνδρα που υποτίθεται πως θα προσερχόταν για να εμβολιαστεί, του ζητήθηκε να παραμείνει στο Κέντρο για να γίνει εξονυχυστικός έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο άνδρας που πήγε να εμβολιαστεί ήταν γύρω στα 40 ενώ τα στοιχεία της ταυτοπροσωπίας έδειχναν ότι ο πολίτης που έπρεπε να εμβολιαστεί ήταν μόλις 28 ετών.

Μόλις το κατάλαβε… εξαφανίστηκε

Μόλις ο άνδρας κατάλαβε πως πάει να μπλέξει και πως τον έχουν υποπτευθεί για το τι πήγε να κάνει, εξαφανίστηκε. Έγινε καπνός από το κέντρο υγείας. Ο προϊστάμενος και το προσωπικό του Κέντρου συνέχισαν τις έρευνες και μάλιστα τηλεφώνησαν στον άνδρα στο όνομα του οποίου έγινε ο εμβολιασμός, ζητώντας του να προσέλθει για έλεγχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκείνος αφενός μεν ισχυρίστηκε πως βρίσκεται εκτός Πατρών και αφετέρου ενώ υποσχέθηκε πως θα προσέλθει δεν εμφανίστηκε ποτέ.  Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα αρχικά να μην καταχωρηθεί ο εμβολιασμός στα στοιχεία του πολίτη που προσκόμισε ο άνδρας και στη συνέχεια να ενημερωθεί η Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...