Κοινωνία

Κακοκαιρία: Το βίντεο που πρέπει όλοι να δουν όσοι κάνουν παραγγελίες με κακοκαιρία

Την οδήγηση στους δρόμους της Αττικής, μόνο για… κασκαντέρ, μετέτρεψε η επέλαση της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Οι εγκλωβισμένοι σε πολλές οδικές αρτηρίες του Λεκανοπεδίου ήταν πολλοί, με τους οδηγούς να καταγγέλλουν την απουσία του κρατικού μηχανισμού και του επιτελικού κράτους. Ακόμα μάλιστα και σήμερα, Τρίτη (25/01), ημέρα γενικής αργίας, η κυκλοφορία σε πολλούς δρόμους γίνεται με ιδιαίτερη δυσκολία, ενώ πολλά «στενά», ειδικά σε περιοχές με πυκνή χιονόστρωση, δεν έχουν καθαριστεί, με αποτέλεσμα να είναι απροσπέλαστα με Ι.Χ., πόσο μάλλον με μηχανάκι.

Σκεφτείτε λοιπόν την Οδύσσεια και τον κίνδυνο που έχουν να αντιμετωπίσουν όλοι όσοι «πρέπει» να εργαστούν, κυκλοφορώντας στους δρόμους κάτω από τις αντίξοες αυτές καιρικές συνθήκες. Και μπορεί να σκεφτήκατε αμέσως τους ντελιβαράδες, ωστόσο δεν κάνουν το ίδιο και όσοι συνεχίζουν να παραγγέλνουν αμετανόητοι μέσα στον χιονιά.

Ο TikToker, Χρήστος Ράφτας που έχει γίνει συχνά viral το τελευταίο διάστημα με τα χιουμοριστικά του βίντεο, έβαλε στο στόχαστρό του αυτούς ακριβώς τους ανθρώπους. Στο βίντεο παραδίδει ο ίδιος μια παραγγελία, ειρωνευόμενος φυσικά τον πελάτη πως έφτασε με ασφάλεια στο σημείο.

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Κριεμάδι, ο οποίος εργάζεται όντως ως διανομέας και ανέβασε βίντεο στο TikTok με τις πέντε πτώσεις (!) που είχε από το μηχανάκι του, πηγαίνοντας μια παραγγελία, μίλησε στο OPEN, απευθύνοντας έκκληση στον κόσμο να σταματήσει να παραγγέλνει μέσα στον χιονιά.

@xristos_raftas

Εύχομαι να σας πάει τουαλέτα🛵❄️ #psilokatalaves #mpouketa #delivery #ellinaras #xioni

♬ original sound - Raftas

 

«Την παρέδωσα ακέραιος. Χάρη στο βίντεο υπάρχει μια τεράστια κινητοποίηση στα social media και υποστήριξη του κόσμου. Υπάρχουν άνθρωποι που σχολιάζουν ότι το βίντεο ήταν στημένο και δεν είμαι διανομέας», εξομολογήθηκε.

Ο διανομέας, έσπευσε πάντως να διευκρινίσει ότι η παραγγελία έγινε πριν ξεκινήσει η χιονόπτωση και μόλις ξεκίνησε το κατάστημα έκλεισε. «Θεωρώ αδιανόητο συνομήλικοί μου να κάνουν παραγγελία», κατέληξε

https://youtu.be/outLpOueoZE?t=3

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...