Κοινωνία

Αποκαλύψεις από το ανήλικο θύμα βιασμού: «Ο ιερέας έλεγε πως όσα κάνει είναι στο πλαίσιο εξομολόγησης»

Σοκ από τον καταγγελλόμενο βιασμό 16χρονης από ιερέα στα Πατήσια, με όλο και περισσότερα στοιχεία να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Η 16χρονη που προχώρησε στην ανατριχιαστική καταγγελία επισημαίνει πως ο ιερέας όταν προχωρούσε στις ασελγείς πράξεις σε βάρος της, ισχυριζόταν πως όλα γίνονται στο πλαίσιο της εξομολόγησης.

«Μου έλεγε πως εκτός από εξομολογητής σου μπορώ να σε κάνω να νιώθεις πιο άνετα» και της πρότεινε ένα «παιχνίδι» όπου ο ένας ακουμπά το σώμα του άλλου, στην αρχή τα χέρια, το κεφάλι, την πλάτη και μετά προχώρησε αλλού.

«Με κόλλαγε στον τοίχο. Δεν με άφηνε να φύγω. Του έλεγα "άσε με πονάω, θα φωνάξω" αλλά με απειλούσε και τότε εγώ σταμάταγα να μιλάω» τονίζει το θύμα.

«Μου έστελνε μηνύματα να πάω να τον βρω και όταν αρνιόμουν μου έλεγε ''εάν δεν έρθεις, θα σε παίρνω όλη νύχτα μέχρι να ξυπνήσουν οι γονείς σου και να μάθουν τι κάνεις"» σημειώνει ενώ δύο φορές την εξανάγκασε να του στείλει γυμνές της φωτογραφίες και μία έστειλε εκείνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάλιστα την απειλούσε πως εάν μιλήσει σε κανέναν θα κάνει κακό στους γονείς της ενώ είχε κάνει τα ίδια και με άλλες κοπέλες από το κατηχητικό και της πρότεινε να φέρει κι άλλη κοπέλα μαζί της την επόμενη φορά.

«Δεν ισχύουν αυτά που λέει. Δεν ξέρω γιατί τα είπε, μάλλον εκνευρίστηκε μαζί μου από κάτι και θέλει να με εκδικηθεί» απαντά από την πλευρά του ο ιερέας σύμφωνα με τον ALPHA.

Παράλληλα, η νεαρή στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, σταματούσε συχνά την αφήγησή της και ξεσπούσε σε λυγμούς ενώ συνέχισε να σοκάρει για τη δράση του 37χρονου.

«Ο ιερέας μου έλεγε πως όσα κάνουμε είναι στο πλαίσιο της εξομολόγησης. Η εξομολόγηση λέει να έρθουμε πιο κοντά και αυτό πρέπει να γίνει. Χαλάρωσε και μην φοβάσαι να με ακουμπήσεις» υπογραμμίζει η 16χρονη.

Την Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί μετά την προθεσμία που έλαβε, ο κατηγορούμενος που διώκεται για βιασμόκατάχρηση σε ασέλγειααποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ