Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Βιασμός ανήλικης στα Πατήσια: "Είχε στείλει μήνυμα σεξουαλικού περιεχομένου" υποστηρίζει ο ιερέας

Αθώος δηλώνει ο ιερέας που συνελήφθη για βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια και μάλιστα, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» ισχυρίζεται ότι εκείνη του είχε στείλει «μήνυμα σεξουαλικού περιεχομένου».

Ο ιερέας υποστηρίζει μάλιστα ότι «έδωσε χρόνο στην κοπέλα για να μετανιώσει» και δεν το είπε στους γονείς της και εκείνη «δύο χρόνια μετά τον κατήγγειλε». «Είναι μια περίεργη υπόθεση. Ο ιερέας δεν έμενε ποτέ μόνος του με τα παιδιά του κατηχητικού. Επιπλέον, μετά από έρευνα στην οικία του δεν βρέθηκε κανένα πορνογραφικό υλικό» αναφέρει ο δικηγόρος.

 

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρόπουλο, στη δικογραφία δεν περιλαμβάνονται στοιχεία βιασμού του κοριτσιού, ούτε επίμαχες φωτογραφίες του ιερέα, αλλά ούτε και στοιχεία επικοινωνίας μεταξύ τους. «Το παιδί που καταγγέλλει τον ιερέα, έχει προβλήματα πέρα από οικογενειακά, και ψυχολογικά», κατέληξε ο δικηγόρος.

Μιλώντας νωρίτερα στην εκπομπή του Alpha «Tlive» ο δικηγόρος του ιερέα, είχε αναφέρει πως ο πελάτης του «δεν αποδέχεται τις κατηγορίες».

«Μόλις λάβαμε τη δικογραφία σε αντίγραφα από τον 3ο τακτικό ανακριτή Αθηνών. Δεν υπάρχουν ούτε φωτογραφίες, ούτε βίντεο όπως αναρτήθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Εάν ο ιερέας που αποτελεί πρότυπο για την ελληνική κοινωνία προβαίνει σε τέτοια ποινικά αδικήματα θα πρέπει από την αρχή ο έλεγχος στην εκκλησία να αποτελεί πρώτα τον ψυχολογικό – ψυχιατρικό παράγοντα και μετά να εισέρχεται στον κόλπο της εκκλησίας» είπε.

«Σας εκμυστηρεύομαι πως δεν υπάρχει στοιχείο, κανένα αποδεικτικό υλικό φωτογραφίας ή βιντεοληπτικό στη δικογραφία γι΄αυτό ανέλαβα την υπόθεση. Εάν υπήρχαν αυτά δεν θα την είχα αναλάβει» σημείωσε ο δικηγόρος και πρόσθεσε πως του δόθηκε βιντεοσκοπημένη μόνο η κατάθεση της κοπέλας που κατήγγειλε πως έπεσε θύμα του ιερέα.

«Στην κατάθεση της κοπέλας αναφέρεται πως υπάρχει ένας βιασμός που πρέπει να αποδειχθεί» δήλωσε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

«Ο κόσμος πιστεύει πως υπάρχει ένας ιερέας ο οποίος έχει αποστείλει βιντεοληπτικό υλικό σεξουαλικού περιεχομένου στην ανήλικη, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο» ανέφερε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...