Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Θεσσαλονίκη- Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Κατασχέθηκαν τα κινητά τηλέφωνα τριών εμπλεκομένων

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη καθώς, ύστερα από έρευνες της Υποδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος, κατασχέθηκαν από τα σπίτια τους στην Αθήνα τα κινητά των τριών φίλων που εμπλέκονται στην υπόθεση της 24χρονης και τα είχαν μαζί τους την Πρωτοχρονιά.

Τα κινητά που οι ίδιοι είχαν δηλώσει στις καταθέσεις τους, στέλνονται στην ανακρίτρια στη Θεσσαλονίκη

Οι δυο, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ, δήλωσαν στην Αστυνομία άγνοια για το περιστατικό της καταγγελίας της 24χρονης περί βιασμού, ενώ ο άλλος, ο 27χρονος που είπε ότι η ερωτική πράξη έγινε με τη συναίνεσή της, έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης προσήχθη ένας εκ των εμπλεκομένων στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο έρευνας για ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας.

Πρόκειται για το άτομο που κάλεσε την 24χρονη στο πάρτι της φρίκης, την παραμονή Πρωτοχρονιάς, σε πολυτελές ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας. Ο άνδρας θα δώσει κατάθεση και θα αποφασιστεί αν η προσαγωγή του μετατραπεί σε σύλληψη.

 

 «Παλεύω να αποδείξω την αλήθεια» λέει η 24χρονη

"Όποια κοπέλα έχει κάποιο αντίστοιχο περιστατικό να βγει να μιλήσει", είπε κατά την έξοδο της από το τμήμα Ασφαλείας του Λευκού Πύργου και την ολοκλήρωση της κατάθεσης της η 24χρονη Γεωργία .

«Eυχαριστώ όλο τον κόσμο για την αγάπη του. Η αγάπη που νιώθω και έχω λάβει είναι απίστευτη, με έχει συγκινήσει πάρα πολύ. Το μόνο που θέλω είναι να βρω το δίκιο μου», ανέφερε η 24χρονη φτάνοντας το πρωί στο τμήμα.

Στο τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου βρέθηκε το πρωί η 24χρονη Γεωργία για να καταθέσει για τον δικηγόρο Θεόφιλο Αλεξόπουλο, που όπως υποστηρίζει της επιτέθηκε φραστικά, με στόχο να την κάνει να σιωπήσει κατά την κατάθεσή της για τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη.

Τέταρτη κατάθεση για τη Γεωργία σήμερα

Η 24χρονη θα βρεθεί σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης αναβιώνοντας τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε την Πρωτοχρονιά, καθώς η νεαρή κοπέλα αναμένεται να καταθέσει -για τέταρτη συνεχόμενη φορά- για την υπόθεση του βιασμού της, συνοδευόμενη αυτή τη φορά από ψυχολόγο.

Σήμερα καλείται να καταθέσει εκ νέου και η 17χρονη φίλη της Γεωργίας, με την οποία μετέβη στο πολυτελές ξενοδοχείο για το πάρτι της Πρωτοχρονιάς. Μάλιστα, η φίλη της 24χρονης κοπέλας φέρεται να είχε διαισθανθεί από την πρώτη στιγμή, σύμφωνα με την αρχική της κατάθεση, ότι κάτι δεν εξελισσόταν ομαλά στην ατμόσφαιρα του πάρτι, τονίζοντας στις ανακριτικές αρχές πως «εγώ με το που μπήκα στον χώρο αρχικά δεν ήθελα να κάτσω», όντας «έκπληκτη από το κλίμα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ