Κοινωνία

Θεοδωρικάκος για βιασμό 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Προσοχή στο πώς μεγαλώνουμε τα παιδιά μας»

«Δυστυχώς ήρθαν έτσι τα πράγματα, που είχαμε ένα περιστατικό που έχει καταγγελθεί για βιασμό. Η Αστυνομία κάνει με επαγγελματικό και άξιο τρόπο τη δουλειά της. Θέλω να ενημερωθώ πιο συγκεκριμένα. Οι νόμοι είναι νόμοι και πρέπει να τηρούνται για όλους, οποίοι και αν είναι αυτοί» είπε ο κύριος Θεοδωρικάκος που ζήτησε από τους γονείς, να προσέχουν πώς μεγαλώνουν τα παιδιά τους.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έφτασε στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου λίγο πριν τις 10.00. Όπως είπε, επέλεξε να έρθει σε αυτό το Αστυνομικό Τμήμα, γιατί υπάρχει το γραφείο Ενδοοικογενειακής βίας, «το οποίο δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες που δέχονται ψυχική και σωματική βία, στο πλαίσιο μιας σχέσης ή ενός γάμου, να καταγγείλουν τα περιστατικά. Και έχω έρθει πρώτα από όλα να επιβραβεύσω τους τέσσερις αστυνομικούς οι οποίοι πριν από περίπου ένα μήνα έσωσαν μια γυναίκα. Το είχα υποσχεθεί ότι θα το κάνω και ήρθα να το κάνω» ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιλώντας για την σοβαρή καταγγελία της 24χρονης, εξέφρασε τη σιγουριά ότι η έρευνα θα προχωρήσει και θα δείξει όλα όσα έγιναν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. «Από εκεί και πέρα, τα πορίσματα που θα βγάλει η έρευνα της Αστυνομίας θα αποδοθούν ξανά στην Δικαιοσύνη, η οποία και θα αποφασίσει. Έτσι γίνεται σε μια σοβαρή χώρα, λειτουργούν οι θεσμοί και αυτό θα γίνει και εδώ”.

Ο κ. Θεοδωρικάκος, ανέφερε χαρακτηριστικά σε άλλο σημείο: «Ας προσέχουμε όλοι πως μεγαλώνουμε ιδίως τα αγόρια μας. Είναι ένα πολύ σημαντικό μήνυμα τα αγόρια μας όπως και τα κορίτσια μας πρέπει να σέβονται ο ένας τον άλλον, να υπάρχει αγάπη και σεβασμός. Ανδρισμός είναι να είσαι ευγενικός, να αγαπάς και να σέβεσαι μια κοπέλα κι μια γυναίκα.»

Δείτε το βίντεο του OPEN

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ