Κοινωνία

Νέα στοιχεία για τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη φέρνει στη δημοσιότητα το TheTOC.gr.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ένας από τους τρεις φερόμενους δράστες του αποτρόπαιου εγκλήματος τηλεφώνησε στην κοπέλα την ώρα που εκείνη βρισκόταν στις αστυνομικές αρχές για να καταγγείλει ότι συνέβη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Δεν είναι γνωστό τι ειπώθηκε μεταξύ τους, όμως από τον αριθμό του τηλεφώνου οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος, γνωστός επιχειρηματίας των Αθηνών φέρεται να είναι ένας εκ των διοργανωτών του πάρτυ στη σουίτα του ξενοδοχείου, η οποία είχε ενοικιασθεί από άλλο πρόσωπο, το οποίο εκείνες τις ημέρες βρισκόταν στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheTOC, στον βιασμό της 24χρονης φέρονται να εμπλέκονται ο επιχειρηματίας από την Αθήνα, ο αδελφός του και ένα τρίτο πρόσωπο γόνος γνωστής οικογενείας εφοπλιστών.

Μάλιστα, ο ένας εκ των φερόμενων δραστών έχει ήδη απευθυνθεί σε πολύ γνωστό ποινικολόγο στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να τον εκπροσωπήσει σε περίπτωση που κληθεί από τις δικαστικές και αστυνομικές αρχές να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση.

Ο επιχειρηματίας φέρεται να επιβεβαιώνει ότι συνευρέθη ερωτικά με την 24χρονη, αλλά ότι συνέβη έγινε με τη συγκατάθεση του θύματος, κάτι το οποίο αρνείται η νεαρή κοπέλα.

Εκείνη, από τη μεριά της ισχυρίζεται ότι έχασε τις αισθήσεις της, κάτι το οποίο πιθανόν να οφείλεται σε ισχυρό υπνωτικό πού έριξαν , εν αγνοία της, στο ποτό.

Αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να διακριβωθεί, αν είχαν χορηγηθεί ναρκωτικές ουσίες στην 24χρονη. Με βάση τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθεί το κατηγορητήριο και να ασκηθεί ποινική δίωξη για βαρύτερη πράξη από αυτή της μαστροπείας, για την οποία, προς το παρόν, έχει διατάξει έρευνα η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ