Κοινωνία

Φυλάκιο Ορεστιάδας: Κανονικά συνεχίζονται τα έργα κατασκευής της νέας δομής παρά τον χθεσινό ξεσηκωμό

Παρά τον χθεσινό ξεσηκωμό και την εντυπωσιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας 1.000 και πλέον πολιτών στην πλατεία Φυλακίου και έξω από τα ΚΥΤ και ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ, τα έργα κατασκευής νέας δομής λαθρομεταναστών συνεχίζονται σήμερα κανονικά. Αναφέρει το evros-news.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως βλέπετε στο ΒΙΝΤΕΟ του Κώστα Θεοχαρίδη πριν από λίγο, παρουσία αστυνομικών δυνάμεων που παραμένουν στις δυο υπάρχουσες δομές για να επέμβουν αν χρειαστεί, το μηχάνημα του τοπικού υπεργολάβου ξεκίνησε από το πρωί να δουλεύει κανονικά, όπως καταγγέλει ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χρήστος Τυρμπάκης που βρίσκεται στο σημείο.

Φυσικά κάποια μηχανήματα του δήμου Ορεστιάδας που χθες το πρωί μεταφέρθηκαν στην περιοχή με εντολή του δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη, υποτίθεται για να σταματήσουν τις εργασίες, απλά είναι παρκαρισμένα μακριά από το σημείο των έργων. Άλλωστε είναι ξεκάθαρα μια κίνηση απλά… για τα μάτια του κόσμου και για να δικαιολογηθεί η αδράνεια  μηνών από την δημοτική αρχή για αποτροπή αύξησης της χωρητικότητας και την δημιουργία της νέας δομής που ουσιαστικά κατασκευάζεται.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ