Κοινωνία

Φιλιππίδης: O λόγος που αναβάλλεται ο πλειστηριασμός για τα ακίνητά του

Ο Πέτρος Φιλιππίδης παραμένει προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης, ενώ στις στις 18 Μαρτίου θα βρεθεί στο εδώλιο αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Οι πληροφορίες θέλουν τον ηθοποιό να έχει υψηλό χρέος προς τις τράπεζες, το οποίο δεν μπορεί να αποπληρώσει.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τρία ακίνητα της οικογένειας του Πέτρου Φιλιππίδη, δηλαδή το πατρικό του στην Ήπειρο, ένα εξοχικό στην Κορινθία και μία μεζονέτα στο Ψυχικό να έχουν κινδυνεύσει με πλειστηριασμό.

Στις 19 Ιανουαρίου, μάλιστα, αναμένεται να βγει σε πλειστηριασμό προς 176.400 ευρώ (τιμή πρώτης προσφοράς) το εξοχικό του Πέτρου Φιλιππίδη, στο Σοφικό Κορίνθου.

Γιατί αναβάλλεται ο πλειστηριασμός

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε σχετικά ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, που όπως είπε ο πλειστηριασμός της Τετάρτης θα αναβληθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας άνθρωπος που χρήματα από το επάγγελμά του ως ηθοποιός δεν έβγαλε. Χρήματα βγάζεις, αλλά το θέμα είναι πώς τα διαχειρίζεσαι. Εκείνος επέλεξε να ρίξει τα χρήματα αυτά στη δουλειά του, στις παραστάσεις του. Με την υγειονομική κρίση, αυτά σταμάτησαν, και τα χρήματα αυτά χάθηκαν.

Απόδειξη ότι τα σπίτια αυτά είναι αγορασμένα με δάνεια. Αυτή τη στιγμή τα σπίτια είναι υπό πλειστηριασμό. Δε θα πραγματοποιηθεί ο πλειστηριασμός, γιατί στο φορέα που διαχειρίζεται αυτά τα δάνεια επικεφαλής είναι ένας άνθρωπος που βλέπει τις ανάγκες κάθε δανειολήπτη. Ο πλειστηριασμός της Τετάρτης θα αναβληθεί και γίνεται μια προσπάθεια με τον άνθρωπο αυτό. Ο κ. Φιλιππίδης δεν έχει την ικανότητα να ξεπληρώσει αυτή τη στιγμή τα δάνεια», είπε ο κ. Δημητρακόπουλος.

«Όταν τα σπίτια αυτά έχουν υποθήκη, ουσιαστικά ανήκουν στις τράπεζες. Για αυτό δεν έγινε πώληση. Πάντως τα σπίτια θα τα χάσει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Τα χρέη του είναι μεγάλα. Όταν κάποιος είναι σε μια δύσκολη θέση, όλοι οι φίλοι εξαφανίζονται. Όσοι μπορούσαν να συνδράμουν, κανένας δε βοηθάει», συνέχισε ο ίδιος.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ