Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Πέτρος Φιλιππίδης: Καταγγελίες για χρέη 100.000 ευρώ για τη βίλα στο Σοφικό Κορινθίας

Απλήρωτοι είναι σύμφωνα με καταγγελία άνθρωποι που εργάστηκαν για τη βίλα του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό Κορίνθου.

Όπως καταγγέλθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» πρόκειται για ποσό που ξεπερνά τις 100.000 ευρώ για εργασίες σε βίλα 181 τ.μ. που αγόρασε πριν από περίπου 15 χρόνια ο Πέτρος Φιλιππίδης και η οποία στις 16 Ιουνίου του 2021 κατασχέθηκε για οφειλή 200.000 ευρώ και στις 19 Ιανουαρίου πλειστηριάζεται για 176.400 ευρώ.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Σοφικού, Γρηγόρης Ρωτίδης, ο οποίος έχει εμπλακεί στην κατασκευή του σπιτιού για τα ξυλουργικά, επιβεβαίωσε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης «αγόρασε κάποια οικία, έκανε μία ανακαίνιση» και «χρέωσε όλο τον κόσμο κόσμο εδώ πέρα». Όπως τόνισε ο πρόεδρος της κοινότητας ο ηθοποιός «δεν πλήρωσε κανέναν αλλά αυτή η ιστορία πάει 10ετία πλέον. Ξέρω ότι στους Σοφικήτες εδώ, τουλάχιστον 10 άτομα που ξέρω εγώ χρωστάει. Χρωστάει 10.000 ευρώ, άμα τα μαζέψουμε όλα υλικά οικοδομών, στους μηχανικούς, ξυλουργούς σε διάφορους». Όπως τόνισε και στον ίδιο χρωστάει 2.000 ευρώ για ξυλουργικά.


Για τα χρέη που προέκυψαν πριν από τις καταγγελίες μίλησε και η πολιτική μηχανικός που είχε αναλάβει το σπίτι, Νικολέττα Γιάννου, η οποία είπε πως όταν διεκδίκησε τα χρήματά της εξωδικαστικά, «μου έλεγαν είχαμε συμφωνήσει σε αυτά τα χρήματα και αυτά πήρες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είπε ωστόσο ότι, «ξεκίνησε να φτιάχνει το σπίτι, πήρε το δίπλα οικόπεδο και συνέχισε τις εργασίες», χωρίς να πει σε κανέναν ότι δεν έχει χρήματα ή ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί οικονομικά.

Μάλιστα αναφέρθηκε σε πέντε αγωγές που έχουν κατατεθεί, από τις εμπλεκόμενες στην οικοδομή ειδικότητες, μέσω των οποίων ζητούνται 104.300 ευρώ.

«Τέσσερις από τις δικαστικές διαμάχες κερδήθηκαν μόνο ένας πήρε τα χρήματα», είπε και περιέγραψε πως παρά το ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε προγραμματίσει παράσταση στο Σοφικό, η οποία δεν έγινε ποτέ.

«H κυρία Φιλιππίδη μου έλεγε: "προχώρα Νικολίτσα", δεν μου έλεγε σταμάτα», σχολίασε απαντώντας στο σχόλιο ότι μπορεί προσωρινά να μην μπορούσε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του σπιτιού.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...