Κοινωνία

Εορτασμός των Θεοφανείων στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας

Παρέστησαν ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Ελευθέριος Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης

Πρωινές ώρες σήμερα, Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στις εγκαταστάσεις της πρώην Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, τελέστηκε Θεία Λειτουργία για τον εορτασμό των Θεοφανείων, καθώς και η καθιερωμένη Τελετή Αγιασμού των Υδάτων.

Στη δοξολογία χοροστάτησε ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Θρησκευτικού της Ελληνικής Αστυνομίας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης - Αστυνόμος Β΄ π. Αλέξιος Κουρτέσης.

Στην τελετή παρέστησαν ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Ελευθέριος Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης.

Επιπλέον, παρέστησαν ο Υπαρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Γεώργιος Γιάννινας, Προϊστάμενοι Κλάδων του Αρχηγείου, εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικοί, αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό και εκπρόσωποι Συνδικαλιστικών και άλλων Φορέων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ