Κοινωνία

Βόλος: Γυναίκα νοίκιασε χώρο και τον έκανε χαρτοπαικτική λέσχη

Ακόμη και ένα αυτοσχέδιο τραπέζι στο οποίο τοποθέτησε πράσινη τσόχα είχε εγκαταστήσει μέσα σε έναν κλειστό χώρο που νοίκιασε στον Αλμυρό Μαγνησίας μια γυναίκα για να τον μετατρέψει σε χαρτοπαικτική λέσχη, φυσικά χωρίς να ζητήσει καν την έκδοση άδειας λειτουργίας!

Η λειτουργία του «ναού» του παράνομου τζόγου υπέπεσε στην αντίληψη των αστυνομικών της Ασφάλειας Βόλου, οι οποίοι έκαναν αιφνιδιαστική έφοδο μαζί με συναδέλφους τους του τοπικού τμήματος, το βράδυ της Τρίτης. Έτσι, συνέλαβαν επ' αυτοφώρω την «οικοδέσποινα» και άλλους τέσσερις Έλληνες που έπαιζαν χαρτιά στο ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, χωρίς να τηρούν τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκτός από αυτό, κατασχέθηκαν 15 τράπουλες, δυο βαλιτσάκια με 790 μάρκες, 14 αυτοσχέδια σημειώματα με συνθηματικούς κωδικούς και ποσά, καθώς και 660 ευρώ. Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, ενώ τους επιβλήθηκαν και διοικητικά πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας και της αντικαπνιστικής νομοθεσίας!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί υποχώρησαν από την Παρασκοβίικα-Σαράντα Tu-95MS ετοιμάζουν κτύπημα τύπου “ Κόβεντρυ” στο ουκρανικό μέτωπο; (Βίντεο)

Ρωσικά κοινωνικά δίκτυα αναφέρουν ότι “μέσα σε 24 ώρες οι Ουκρανοί έχασαν περισσότερους από 1.700 στρατιώτες σε όλο το...