Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε 47χρονος που νοσηλευόταν με κορονοϊό

Τέλος στη ζωή του με τραγικό τρόπο έδωσε ένας 47χρονος ασθενής που νοσηλευόταν με κορωνοϊό στην Πνευμονολογική Κλινική COVID-19 του νοσοκομείου Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, τα ξημερώματα της Πέμπτης πήδηξε στο κενό από παράθυρο του τριώροφου κτηρίου του νοσοκομείου.
Ο άτυχος άντρας τραυματίστηκε θανάσιμα. Η είδηση προκάλεσε σοκ στο προσωπικό αλλά και στους νοσηλευόμενους του νοσοκομείου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Εκσυγχρονίζουμε τα υποβρύχια Type-214 και αναζητούμε τέσσερα υποβρύχια με δυνατότητα εκτόξευσης πυραύλων Κρουζ κατά χερσαίων στόχων

Η ουσία όμως αυτής της νέας επικείμενης αγοράς αφορά σχέδια του ΓΕΝ ,για επιθετικές ελληνικές επιχειρήσεις σε με...
rosia-ukraine
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ρώσοι μόλις εισέβαλαν στο Χάρκοβο από νέα κατεύθυνση! Έπιασαν στον ύπνο εκατοντάδες Ουκρανούς συνοριοφύλακες και τους περικύκλωσαν (Χάρτες)

Μία νέα αιφνιδιαστική ρωσική εισβολή στο Χάρκοβο σημειώθηκε πριν λίγες ώρες με τραγικό αποτέλεσμα για τον ουκρανικό...