Κοινωνία

Ηράκλειο: Έβγαζαν «μαύρο» χρήμα πουλώντας κοκαΐνη

Ακολουθώντας τα «ίχνη του χρήματος», οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έφτασαν σε δυο Έλληνες οι οποίοι διακινούσαν συστηματικά κοκαΐνη και, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, έκαναν φύλλο και φτερό την επιχείρηση που διατηρούν και το σπίτι τους σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου.

Κατά την διάρκεια της διπλής έρευνας, βρέθηκαν 18 συσκευασίες που περιείχαν 91,2 γραμμάρια κοκαΐνης έτοιμες για πώληση, ναρκωτικά χάπια για τα οποία οι δράστες δεν διέθεταν την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, δυο ζυγαριές ακριβείας και μετρητά ύψους 3.585 ευρώ τα οποία προέρχονταν από την πώληση των ναρκωτικών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι δυο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή, ενώ κατασχέθηκε και το Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν για να διανείμουν το παράνομο εμπόρευμά τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...