Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Τραγικό δυστύχημα στην Κρήτη: Νεκρός 29χρονος σε τροχαίο(εικόνες)

Συγκλονίζουν οι εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο ύψος του Σισίου, στο Λασίθι.

Τον θάνατο ενός 29χρονου οδηγού αυτοκινήτου σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης θρηνεί η Κρήτη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα newshub.gr, όλα συνέβησαν όταν το αυτοκίνητο του 29χρονου οδηγού έπεσε στο λιόφυτο με αποτέλεσμα να προσκρούσει στην ελιά. Το αυτοκίνητο έγινε “σμπαράλια” και ο άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα.

O άτυχος άνδρας ήταν αλβανικής καταγωγής και έμενε στη Χερσόνησο, «Τα σημάδια στο δρόμο δείχνουν ότι πιθανότατα πήγαινε με ταχύτητα», φέρεται να είπε στην ιστοσελίδα αρμόδια πηγή ενημέρωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην περιοχή έσπευσε και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής καθώς οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο νεαρός είχε εγκλωβιστεί μέσα στο όχημα. Ωστόσο, όταν έφτασαν οι πυροσβέστες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο του Αγίου Νικολάου οι διασώστες του ΕΚΑΒ είχαν ήδη καταφέρει να απεγκλωβίσουν τον νεαρό από το αυτοκίνητο και να τον παραλάβουν.

Τα αίτια του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος με έναν 29χρονο νεκρό στην Κρήτη διερευνώνται από το αρμόδιο Ανακριτικό τμήμα της Τροχαίας.

Δείτε εικόνες του newshub.gr:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ