Κοινωνία

Ηράκλειο: 38χρονος έμεινε κλινικά νεκρός μετά από τροχαίο –Συγκλονιστική κίνηση από την οικογένεια

Να δωρίσει τα όργανα του 38χρονου που έμεινε κλινικά νεκρός στο ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο αποφάσισε η οικογένειά του, σε μια σπουδαία ενέργεια.

Ο 38χρονος έδινε εδώ και ένα μήνα άνιση μάχη στο ΠΑΓΝΗ, όπου είχε μεταφερθεί μετά από τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στην περιοχή του Εσταυρωμένου, στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο άτυχος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση και παρέμενε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου όλο αυτό το διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γενναία και παραδειγματική απόφαση

Ωστόσο δεν τα κατάφερε, η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε μη αναστρέψιμη από τους γιατρούς που διαπίστωσαν ότι ήταν κλινικά νεκρός και ενημέρωσαν την οικογένειά του. Παρά την οδύνη για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου, οι δικοί του άνθρωποι πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν ζωτικά του όργανα προκειμένου να σωθούν άλλοι δοκιμαζόμενοι συνάνθρωποί μας.

Έτσι, στήθηκε και ολοκληρώθηκε επιτυχώς αερογέφυρα ζωής ώστε να μεταφερθούν η καρδιά και οι νεφροί του 38χρονου, στο Ωνάσειο και στο Λαϊκό Νοσοκομείο, αντίστοιχα. Η κηδεία του άτυχου άνδρα θα γίνει σήμερα το μεσημέρι στο χωριό Κρουσώνας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Είμαστε κοντά σε πρωτοφανή γεγονότα- Τι ετοιμάζουν Κίνα και Ρωσία αμέσως μόλις χτυπήσουν στρατιωτικά οι ΗΠΑ την Βενεζουέλα και τον Μαδούρο;

Δεν υπάρχουν αξιόπιστες Ένοπλες Δυνάμεις της Βενεζουέλας και ο ηγέτης χώρας ζητά μετακίνηση Ρώσων και Κινέζων...