Κοινωνία

Κρήτη: Αναβολή στη δίκη για τον βιασμό του 19χρονου ΑμΕΑ στον Πλατανιά

 Μετά από αίτημά τους, η δίκη -που αφορά τις κατηγορίες της παράνομης παρακράτησης και της πράξεις ασέλγειας, ορίστηκε εκ νέου για τις 23 Μαρτίου.

Πρόκειται για τον πατέρα του νέου παιδιού που πάσχει από νοητική στέρηση και αντιμετωπίζει επτά συνολικά κατηγορίες που αφορούν στην κατ’ εξακολούθηση κακοποίηση του, καθώς και για τον 63χρονο φίλο του, που κατηγορείται για τον κατ’εξακολουθηση βιασμό του Γιάννη. Και οι δύο ζήτησαν αναβολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το αγόρι που αντιμετωπίζει νοητική στέρηση, ζούσε με τον πατέρα του σε χωριό του δήμου Πλατανιά Χανίων, κοιμόταν στα χωράφια, σε ένα παλιό αυτοκίνητο, ακόμα και πάνω στα δέντρα, καθώς αποκάλυψε ότι ο πατέρας του το χτυπούσε και το κλείδωνε έξω από το σπίτι.

Επίσης εξομολογήθηκε ότι ο 66χρονος φίλος του πατέρα το βίασε όταν ήταν 14 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες η εξέταση του παιδιού από ιατροδικαστή επιβεβαίωσε όσα καταγγέλλονται.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ