Κοινωνία

Έβρος: Απετράπη η είσοδος 120 παράτυπων μεταναστών

Την παράνομη διακίνηση 120 μεταναστών από την Τουρκία προς την Ελλάδα μέσω του ποταμού Έβρου απέτρεψαν αστυνομικοί, με τη σύλληψη δύο αλλοδαπών διακινητών, σε παρέβρια περιοχή.

Οι δύο διακινητές και πιθανά μέλη δικτύου δουλεμπόρων συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής στο Κισσάριο Έβρου, όταν διαπιστώθηκε να μεταφέρουν τέσσερις μετανάστες διασχίζοντας με βάρκα τον ποταμό Έβρο, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως προέκυψε έπειτα, οι δύο επρόκειτο να μεταφέρουν με την ίδια βάρκα 120 μετανάστες χωρίς νομιμοποιητικά έγραφα, που περίμεναν επί τουρκικού εδάφους για το δικό τους δρομολόγιο.

Οι διακινητές οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

su25-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Καταστροφικό εναέριο ατύχημα πάνω από την Ουκρανία! Ρωσικό Su-25 «κατέρριψε» κατά λάθος άλλο ρωσικό Su-25 που πετούσε δίπλα του -Δείτε το βίντεο

Ένα τρομερό ατύχημα συνέβη εχθές πάνω από το Ντονιέτσκ, με αποτέλεσμα την καταστροφή ενός ρωσικού επιθετικού...