Κοινωνία

Κέρκυρα: Συναγερμός για έγκυος με δίδυμα θετική στον κορονοϊό - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα Ιωάννινα

Συναγερμός σήμανε σήμερα Παρασκευή για έγκυο που διαγνώστηκε με κορονοϊό.

Η έγκυος η οποία βρίσκεται σε δίδυμη κύηση, μεταφέρθηκε από την Κέρκυρα, στο νοσοκομείο Χατζηκώστα στα Ιωάννινα.

Κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ η γυναίκα, μητέρα δυο ακόμα παιδιών, βρίσκεται στην 36η εβδομάδα της κύησης και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της σε τριτοβάθμιο νοσοκομείο.

Στο μεταξύ μια ακόμα γυναίκα 76 χρόνων έχασε τη ζωή της χθες από κοροναϊό στην Κέρκυρα, ενώ στη ΜΕΛ νοσηλεύονται 48 ασθενείς.

Για χθες Πέμπτη, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 80 επιβεβαιωμένα κρούσματα covid 19 στην Κέρκυρα, 15 στην Κεφαλονιά, 9 στη Ζάκυνθο και 16 στη Λευκάδα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-urania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Για αυτό δεν το εγκαταλείπει ο Ζελένσκι! 10 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση του Ποκρόβσκ -Δείτε την περικύκλωση σε live χάρτη

Όσο και εάν επιθυμεί το Κίεβο να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του το Ποκρόβσκ, οι δυνάμεις των αμυνόμενων εξουθενώνονται