Κοινωνία

Βασίλης Λεβέντης: Όνομα και πράγμα λεβέντης - "Πάτησε" τον κορονοϊό και παίρνει εξιτήριο σήμερα

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είχε νοσήσει από κορωνοϊό με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και στη συνέχεια να διασωληνωθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV, πλέον ο Βασίλης Λεβέντης έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, ωστόσο είναι ιδιαίτερα καταπονημένος μετά από 47 ημέρες δισωλήνωσης στην εντατική. Ο Βασίλης Λεβέντης έμεινε 76 ημέρες στο νοσοκομείο και τις τελευταίες ημέρες, και αφού βγήκε από την εντατική νοσηλεύεται σε απλό δωμάτιο, έχοντας χάσει περισσότερα από 20 κιλά ενώ παρουσιάζει και κάποιο πρόβλημα στην ομιλία καθώς είχε υποβληθεί σε τραχειοστομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Βασίλης Λεβέντης υποβάλλεται ήδη σε φυσικοθεραπείες ενώ μετά το εξιτήριό του αναμένεται να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασιλης Λεβέντης μπήκε στην Εντατική στις 25 Σεπτεμβρίου αφού νόσησε με κορωνοϊό με τη σύζυγό του να εξηγεί ότι δεν είχε κάνει το εμβόλιο κορωνοϊού γιατί «είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που του έλεγαν οι νεφρολόγοι ότι πρέπει να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγειάκια στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις και ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να κάνει το εμβόλιο. Για θέματα υγείας».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ