Κοινωνία

Κορονοϊός: Συγκλονισμένη η μητέρα 36χρονης που κατέληξε-«Ήρθε στο νοσοκομείο σε προθανάτια κατάσταση»

Η Κατερίνα μόλις στα 36 της, «έσβησε» στα χέρια των γιατρών στα επείγοντα. Νοσούσε για μέρες με κορωνοϊό ωστόσο όταν πήγε στο νοσοκομείο ήταν πια αργά.

«Ήρθε σε σηπτική κατάσταση προθανάτια θα έλεγα. Οπότε ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να επανέλθει. Πριν διασωληνωθεί υπέστη ανακοπή. Επανήλθε, διασωληνώθηκε και μετά από μια ώρα κατέληξε», είπε ο Αθανάσιος Βομβάς, παθολόγος.

«Τώρα με τον κορονοϊό είχα φοβηθεί και δεν πήρα απόφαση να την κατεβάσω στο νοσοκομείο. Εδώ μου έλεγαν “μην τυχόν και το παιδί το μεταφέρω σε νοσοκομείο γιατί θα είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση”. Κι αυτό το κομμάτι με βασανίζει και λέω μήπως να την πήγαινα και μήπως… να προλάβαινα; Δεν ξέρω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 36χρονη Κατερίνα αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα. Η μητέρα της, φύλακας άγγελός της, φοβήθηκε να της κάνει το εμβόλιο, εμβόλιο με το οποίο έχουν εμβολιαστεί τόσο ο σύζυγός της όσο και τα άλλα δύο παιδιά της.

 

«Εννοείται, εννοείται και τα αδέρφια της. Αλίμονο. Λόγω των προβλημάτων για την Κατερίνα μου δεν είχα πάρει την απόφαση να κάνουμε το εμβόλιο».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ