Κοινωνία

Κρήτη: Επιχειρηματίας "βούτηξε" από γέφυρα 138 μέτρων στο φαράγγι της Αράδαινας - Ανασύρθηκε νεκρός

Όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της αυτοκτονίας, εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές, αναφορικά με τον θάνατο γνωστού Χανιώτη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο φαράγγι της Αράδαινας στην Κρήτη, έχοντας πέσει από γέφυρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρκαρισμένο σε κοντινή απόσταση βρέθηκε το αμάξι του άνδρα, ενώ σύμφωνα με το cretalive.gr, οι Αρχές αξιολογούν όλα τα στοιχεία, σε συνδυασμό και με άλλες πληροφορίες που έχουν, χωρίς να αποκλείεται ο άνδρας να έβαλε τέλος στη ζωή του.

Τη σορό του άτυχου άνδρα εντόπισαν αργά χθες το μεσημέρι (01-12-2021) δύο τουρίστες οι οποίοι ειδοποίησαν τις Αρχές. Όπως εκτιμάται ο 62χρονος ιδιοκτήτης Σχολής Οδηγών, έκανε βουτιά θανάτου από τη Γέφυρα της Αράδαινας, πέφτοντας στο κενό, από ύψος 138 μέτρων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ