Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Καιρός: Έντονη χιονόπτωση μέσα στη Φλώρινα και στο Περτούλι Τρικάλων

Μέχρι και την πόλη της Φλώρινας επισκέφθηκε, σήμερα, Τρίτη (30/11) ο χιονιάς. Η χιονόπτωση ξεκίνησε στις 11 το πρωί, ήταν ιδιαίτερα έντονη, με τη θερμοκρασία να βρίσκεται στους 0 βαθμούς Κελσίου, ενώ χιονίζει σε όλα τα ορεινά, ακόμη και στην περιοχή της Πρέσπας.

Οι οδηγοί που κινούνται στο επαρχιακό δίκτυο της Φλώρινας χρειάζεται να είναι προσεκτικοί και να διαθέτουν αντιολισθητικές αλυσίδες ή ελαστικά χιονιού, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το trikalavoice.gr, το «έστρωσε» για τα «καλά» και στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου. Παράλληλα, στην ορεινή Πίνδο, το ύψος του χιονιού κυμαίνεται από τρία έως δέκα εκατοστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://www.facebook.com/685690748/videos/3085155935056262/

Στα λευκά έχουν ντυθεί τα ορεινά των Τρικάλων ήδη από χθες το βράδυ (29.11), ενώ η χιονόστρωση είναι σημαντική και σε χαμηλότερα υψόμετρα. Το Περτούλι είδε τα πρώτα χιόνια για φέτος και ο φωτογραφικός φακός του trikalavoice.gr κατέγραψε εντυπωσιακές λήψεις.

 

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται στο ορεινό οδικό δίκτυο της περιοχής καθώς σημειώνονται κατολισθήσεις σε πολλά σημεία.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...